Татяна Дончева първо нямаше да е в листите, после -

...
Татяна Дончева първо нямаше да е в листите, после -
Коментари Харесай

Марешки нападна Дончева: Нямаше да е в депутатските листи, а още не се е отказала

Татяна Дончева първо нямаше да е в листите, след това - наложило се да е в листите, само че щеше да се откаже, в случай че я изберат, с цел да даде път на новите. Още няма нейно заявление за отвод! Човек коства колкото думата си!

Това написа водачът на " Воля " Веселин Марешки във " Facebook ".

Припомняме, че от през вчерашния ден коалиция " Изправи се! Мутри вън " се тресе от кавги.

Припомняме, че след изборите на 4 април, които още веднъж отредиха първото място на ГЕРБ, само че без опция да задържи властта, новият парламент наподобява в задънена улица да излъчи ново държавно управление поради поръчката на трите " протестни " обединения – " ИТН ", " Демократична България " и " Изправи се! Мутри вън " да не влизат в коалиция с партиите от досегашния парламент ГЕРБ, Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи. В същото време трите " протестни " обединения нямат болшинство за държавно управление, в случай че Слави Трифонов не одобри препоръчаните му от Бойко Борисов 10 или повече " дежурни депутати ".

Българска социалистическа партия, която остана трета политическа мощ, изрази подготвеност да поддържа кабинет на Слави Трифонов в името на свалянето на ГЕРБ от властта, само че това бе отхвърлено от " ИТН " и " Демократична България ".

Сега се оказва, че " Изправи се! Мутри вън! " (ИСМВ) е на същата позиция, само че остава неразбираемо дали депутати от групата няма да се отклонят от политическия курс на Манолова при гласуването на избрани решения.

Адв. Хаджигенов отиде още по-далеч в проектите си за " привършване с ГЕРБ ", които, както се оказа, не изключват и Движение за права и свободи – партията, упреквана от митингите като подмолен кукловод на ГЕРБ, напомня " Медиапул ".

Запитан дали " Изправи се! " биха взели и гласовете на Движение за права и свободи, Хаджигенов сподели пред Българска национална телевизия: " Как няма да ги вземем - парламентарна република. Трябва да оставим страстта встрани ".

Хаджигенов добави, че не би спрял и поддръжка от ГЕРБ и това ще помогне за " ликвидирането " на партията.

Именно думите му за Движение за права и свободи станаха мотив за изключителния брифинг на Мая Манолова и Татяна Дончева от ИСМВ.

Манолова сподели, че следва парламентарната група на ИМВ да си избере управление и представители, които ще показват мнението на парламентарната група.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР