Татуирах си името на Камелия на хълбока през 2012 г.

...
Татуирах си името на Камелия на хълбока през 2012 г.
Коментари Харесай

Вманиачен фен си тауира Камелия на хълбока (Снимки)

„ Татуирах си името на Камелия на хълбока през 2012 година Тогава бях нейният най-верен почитател и не пропусках участията й в нощните заведения. Сега работя със същите тези клубове, като обличам танцьорките им. Тя ме въодушеви в основаването на едни от най-търсените ми театрални костюми. “

Това показа пред „ България Днес “ Георги Аливонов. Екстравагантният дизайнер разкрива, че когато е схванал новината, че Камелия е станала майка, доста се зарадвал. По негови думи това е единственото нещо, което е липсвало на надарената изпълнителка.

 Дизайнерът си татуира името на певицата Дизайнерът си татуира името на певицата

„ Това е следващата и най-голяма перла в короната на Камелия. Тя постоянно е желала да стане майка, а с Цветин са дружно от доста дълги години и заслужават да изпитат щастието да са родители. Те са неразделни и неразделно един до различен, а ориста ги възнагради за всеотдайната им обич “, сподели Аливонов.

Дизайнерът Аливонов е обличал певицата в една от най-популярните й песни – „ Само за минута “, която извършва с сътрудника й Галин. 

 Кучето му носи името на изпълнителката Кучето му носи името на изпълнителката

„ Докато към момента бях студент по мода, режисьорът на клипа се свърза с мен напълно инцидентно с предложение да се погрижа за облеклото й във видеото. Без да знае, че се познаваме и че съм обожател на музиката й, ми насочи питане, защото бе решил, че стилът ми на работа чудесно й подхожда “, спомни си Аливонов.

Георги Аливонов описа, че първият му домакински любим – 12-годишното му куче, носи името Камелия.

Към днешна дата Георги споделя, че не посещава участията й поради натоварения работен график, само че с певицата са запазили топли връзки и постоянно се засичат в клубовете.

 Като дребен Георги не изпускал присъединяване на именитата фолкизпълнителка Като дребен Георги не изпускал присъединяване на именитата фолкизпълнителка

„ Видях я преди към две седмици в една от столичните нощни заведения. Имах работа – фотосесия на новата ми сбирка, а тя таман се приготвяше за присъединяване. Поздравихме се, а по-късно се прибрах. “

На въпроса дали Камелия е изглеждала бременна, Аливонов отговори, че тя постоянно е била в съвършена форма и плосък стомах.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР