Тъщата на младия меринджей от Съдебен спор“ – Катя е

...
Тъщата на младия меринджей от Съдебен спор“ – Катя е
Коментари Харесай

Двойна трагедия съкруши тъщата на младия меринджей от „Съдебен спор“? СНИМКИ

Тъщата на младия меринджей от „ Съдебен спор “ – Катя е изгубила две внучета – на 2 и на 4 години. Това заяви основният редактор на предаването Жоро Игнатов. 

„ Преди 11 години тъщата на младия меринджей ни посрещна с камъни, клони, плюнки и закани. Днес ме прегърна, само че е тъжна и сломена. Катя е изгубила две внучета – на две и четири години “, написа Жоро Игнатов в обществената мрежа Facebook.

Жоро Игнатов се среща с дамата в юбилейното 1000 издание на „ Съдебен спор “, поради което се прибра в България и самата Нана Гладуиш, която е основото лице на предаването.

„ Тогава бях по-млада, в този момент съм 60-годишна. Загубих внуче на 4 години, умря от бронхит. Другото пък умря на две годинки и половина и отново от бронхит, инфектиране е станало и не съумяха да го възстановят “, излака Катя най-голямата си тъга.

„ Сега имам 9 внучета, които ме радват. Съпругът ми е болен, краката го болят, пенсионер човек “, добавя тя.

Но намира сили да се пошегува с Жоро Игнатов: „ Не си предходният, доста си измършавял. Сега ми е паднало да прегръщам хубав мъж “. Тя се гушна в него, не запомнила, че преди няколко години искаше да го набие на улицата.

Излъченият репортаж с тежката орис на телевизионната сензация Катя разчувства доста Нана, която не съумя да скрие сълзите си.

Кадър отпреди години от репортажа,в  който Катя стана най-известната жена в България с паметните си реплики 

„ Защо като дойда в „ Седеенн спор “ постоянно плача. Аз си припомням времето, когато тази жена Катя пристигна в студиото и з апърви път излъчихме този епизод. Тя беше огън, като ураган, който връхлиташе на всички места. Тя беше израз на една страст и един заряд, който може би даваше заряд и на нас. И да видиш този човек след 11 години, когато и моя живот мина като на лента, е белязан от живота. Тя в този момент е по-добре изглеждаща, по-добре говореща, може би по-осмислила живота си, само че за сметка на трагесията, която е изживяла. Съжалявам, просто ми стана мъчително “, сподели тя./show.blitz.bg

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР