Тъщата дипломат от външно министерство Красимира Трифонова е запалила зет

...
Тъщата дипломат от външно министерство Красимира Трифонова е запалила зет
Коментари Харесай

Дипломатката запалила Пейо със спирт

Тъщата посланик от външно министерство Красимира Трифонова е запалила шурей си Пейо Пеев, като го е заляла със алкохол. Тъй като обаче затворила вратата на колата му и всички прозорци били затворени, след броени минути кислородът приключил и огънят угаснал. Така се съхранили трупът на Пеев и редица улики по случая.  

Това разкриха извънредно пред „ Телеграф “ източници от прокуратурата и Министерство на вътрешните работи, които водят следствието на смразяващото ликвидиране, потресло цяла България. Тялото на 44-годишния мъж беше намерено в автомобила му на Алеко, а часове по-късно за зверството бяха задържани и упрекнати тъща му Красимира и щерка й Габриела Пеева.

Младата майка беше пусната под домакински арест, с цел да си гледа 6-годишния наследник и 4-месечното бебе, само че в четвъртък от обвиняването оповестиха, че са протестирали мярката за неотклонение. Причината е, че децата към този момент са настанени при родителите на убития Пейо.

Съпругът на Габриела имал съмнения, че тя и майка й го тровят. Споделил с юриста си и с татко си. Именно родителят посъветвал Пейо, като отиде на срещата с дамите, да паркира на място, където има камера. Така на 18 януари устройство, инсталирано на магазин на няколко пресечки от блока на Трифонова и Пеева в кв. „ Изток “, снима убийството му.

От прокуратурата и Министерство на вътрешните работи обясниха, че на видеото се вижда по какъв начин Красимира и Габриела се качват в автомобила. Пейо е на шофьорското място, до него е жена му, а зад него - тъщата. В 21.13 ч. камерата снима по какъв начин автомобилът стартира гневно да се тресе, най-вероятно от битката, която се развихря в него. Точно два пъти вратата на Пейо се отваря, само че някой бързо се протяга и я затваря. Предполага се, че това е Габриела, която съгласно обвиняването се е хвърлила върху гърдите му да го придържа, до момента в който майка й го души.

Първоначално проверяващите получили информация, че дамите сякаш извели и кучето, по тази причина предположили, че са удушили Пейо с каишката. При огледа на колата обаче в нея бил открит кабел, който е даден за проучване. Ако по него се открие ДНК от жертвата, то ще е изрично ясно, че с него е бил удушен.

След като Пеев е премахнат, минават 26 минути, в които нищо не се случва. Изведнъж колата потегля и изчезва от обсега на камерата. В 21.39 ч. на друга камера в региона се вижда по какъв начин Габриела слиза от колата, а тя продължава, само че към този момент убитият Пеев се счита, че е на мястото до водача. Според обвинителите най-вероятно в този близо половин час дамите са преместили тялото му на пасажерското място, с цел да може тъщата да кара.

Вече на Алеко тялото на 44-годишния мъж е залято със алкохол и запалено. Изгарят обаче единствено част от облеклата му и доста улики са останали в автомобила. Всички те сега са дадени за експертизи и ДНК проучвания.

В хода на следствието се търси и дали Красимира има помагачи. Все още се наблюдава и по какъв метод тя е слязла от Алеко - дали с такси, с прочут или с градски превоз.

От прокуратурата и Министерство на вътрешните работи разкриха още, че Габриела е изпратила десетина известия по приложение след убийството, като се подозира, че по този начин е желала да си обезпечи оправдание. Те били къси, едно от тях гласяло „ Обади ми се “, друго - „ Къде си “ и така нататък

Предстои Апелативният съд да реши дали да върне Габриела в ареста, защото претекстът за освобождението й бе да се грижи за двете си малолетни деца.
Първите им думи пред полиция и прокуратура:
Дъщерята: Мама го удуши

Бившата консулка: Той в този момент е на по-добро място - в пъкъла

Веднага след ареста Красимира Трифонова и щерка й Габриела Славова-Пеева са отведени за разпит в полицията. Пред проверяващите младата жена признала за убийството с думите: „ Мама го удуши “.

После обаче отказала да свидетелства пред арбитър, а показанията й няма да бъдат взети под внимание, защото е кръвна родственик по права линия и законът дава право да се отхвърля да дава сведения, които да уличат майка й. В хода на следствието пък дипломатката декларирала: „ Сега той (б.р. - Пейо Пеев) е на по-добро място - в пъкъла “, което безусловно шокирало проверяващите.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР