Търсят най-интересните доброволчески акции на 2017 г. в Асеновград. Четвъртите

...
Търсят най-интересните доброволчески акции на 2017 г. в Асеновград. Четвъртите
Коментари Харесай

Събират номинации за най-значимите доброволчески акции през 2017 г.

Търсят най-интересните доброволчески акции на 2017 година в Асеновград. Четвъртите годишни номинации „ Донка Пашкова” за самодейност, осъществена с доброволци на територията на асеновградска община, ще се проведат във връзка Световния ден на доброволеца - 5-ти декември.
В обичайния конкурс могат да вземат участие всички организации и групи, които са осъществили такава акция, без значение от задачата й, източниците на финансиране и брой и възраст на участниците.
Представените начинания ще бъдат оценени от жури, като измежду главните критерии е силата на смисъла на идеята за обществото. На спечелилите ще бъде връчен приз „ Донка Пашкова”– на името на първата щатна библиотекарка в Асеновград, посветила огромна част от живота и активността си на общността.
Грамоти ще получат всички номинации в състезанието. Всеки свободно може да номинира доброволчески и благотворителни акции, осъществени в интервала от последния месец на 2016 година до декември тази година. За задачата следва да бъде запълнен особено квалифицираният формуляр.
Идеята на състезанието е да се разпространяват доброволческите начинания на територията на община Асеновград, както и да се подтиква доброволчеството, като цяло.
Номинации могат да се подават до 30.11.17 година /четвъртък/ на e-mail: [email protected]. Наградите ще бъдат оповестени и връчени на спечелилите по време на обществена гала в Градска библиотека „ Паисий Хилендарски” през идващия месец, на която акциите ще бъдат показани в детайли пред асеновградчани.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР