Търсите естествен начин да подобрите здравето на вашата кожа? Тайната

...
Търсите естествен начин да подобрите здравето на вашата кожа? Тайната
Коментари Харесай

Ето как да използвате кокосово масло върху лицето си

Търсите натурален метод да подобрите здравето на вашата кожа? Тайната може да се крие в кухнята: кокосово масло. Изследвания са открили, че кокосовото масло може да е тъкмо това, от което се нуждае кожата ви.
Само част от нещата, които то прави са:
* Намалява възпалението;
* Спира увреждането на свободните радикали;
* Подпомага за попречване на зараза.
И е реалност. Голяма част от хората се кълнат в кокосово масло, изтъквайки потреблението му като натурален овлажнител, изключително за лицето. Кокосовото масло е задоволително нежно, с цел да се употребява даже към чувствителни зони като под очите и върху устните.


Как да употребявате кокосовото масло върху лицето си?
Тъй като кокосовото масло е въпреки всичко мазно, целесъобразно е да го употребявате вечер, с цел да избегнете несъразмерното омазняване. Ето по какъв начин:
1. Втечнете една супена лъжица кокосово масло, като го разтривате леко сред ръцете си. Втечненото масло ще има копринена, лека текстура.
2. Намажете лицето и шията си. Можете също да употребявате кокосово масло на гърдите си и на други сухи сектори от тялото.
3. Внимателно отстранете всички дебели останки с мека тъкан. Не използвайте памучни тампони, защото те ще залепят маслото на лицето ви.
4. Оставете лек пласт кокосово масло върху кожата си за една нощ.
5. Избягвайте попадането на кокосово масло в очите, защото това може да направи зрението ви краткотрайно замъглено.
Кокосовото масло може да се употребява и като средство за премахване на грим, преди да го употребявате като нощен крем . Просто следвайте тези същите стъпки два пъти. Използвайте един път за нежно унищожаване на грима и един път, с цел да оставите леко покритие върху кожата си.
Когато търсите кокосово масло, постоянно избирайте органично, с цел да сте сигурни, че кожата ви ще получи най-хубавото.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР