Търсиш съвършения дом? Първо открий съвършения жилищен кредит.Запознай се с

...
Търсиш съвършения дом? Първо открий съвършения жилищен кредит.Запознай се с
Коментари Харесай

Нов дом със съвършен жилищен кредит от Пощенска банка

Търсиш съвършения дом? Първо открий съвършения жилищен заем. Запознай се с новаторския Спестовен жилищен заем на Пощенска банка
На прага си на покупка на лично жилище? Не е мъчно да се решиш на такава крачка сега. През миналите пандемични месеци домът потвърди своята висока полезност, а на покупката на неподвижен парцел постоянно се е гледало като на добра инвестиция. Дори не е нужно да си отговаряш на въпроса „ Това жилище ще ми харесва ли след 20 години? “. За толкоз дълъг интервал би могъл да смениш обитаемото място, в което живееш, няколко пъти. Въпросът, който обаче е добре да си зададеш в този момент, е: „ Ще ме устройва ли след 20 години този жилищен заем? “.Да имаш спестявания и да управляваш ловко персоналните си финанси нормално не е задоволително, с цел да можеш да си закупиш дом със лични средства. Трябва ти приближен финансов сътрудник и подобаващ за теб финансов артикул. Тези два избора ще въздействат директно на финансовия ти живот през идващите 20, даже 30 години.

Съвършеният жилищен заем

Кой е той за теб? Този, който e с по-малко оскъпяване, който ще погасиш по-бързо и ще бъде задоволително еластичен, с цел да се преценява с финансовата ти обстановка през идващите 20-30 години.

 

Има подобен артикул: Спестовен жилищен заем от Пощенска банка

Спестовен жилищен заем е новаторски артикул, подобаващ за хора, които имат спестявания и желаят да извлекат максимума от тях при покупката на жилище, без да губят опцията свободно да ги употребяват. Спестовният заем действа по следния метод: колкото повече спестяваш в Пощенска банка, толкоз по-малка част от заема ти ще се олихвява. Спестявайки повече, автоматизирано ще намалиш сумата на начисляваната месечна рента по заема, а това ще докара или до по-ниски месечни вноски, или до по-бързо погасяване на кредита– изборът е в твоите ръце. Необходимо е единствено да поддържаш средства по разплащателната сметка, която обслужва твоя заем.Така ползваш 100% от сумата на заема, а можеш да плащаш рента единствено върху част от него. С какъв брой ще се понижи сумата от заема, върху която се начислява рента, зависи от размера на спестяванията ти в банката. Минималната стойност, при която този механизъм работи, е 5000 лева спестявания. Графиката ясно илюстрира по какъв начин действа Спестовният жилищен заем.

Уникални преимущества на Спестовния жилищен заем

Спестовният жилищен заем предлага неповторима опция да оползотвориш оптимално спестяванията си при покупката на жилище и в интервала на погасяване на заема. В взаимозависимост от размера на спестяванията си доста намалявашразхода си за лихвени заплащания – до 50% (наполовина). Така да вземем за пример ползваш заем от 100 000 лева и при съществуване на 50 000 лева спестявания плащаш рента единствено върху 50 000 лева

Спестовният жилищен заем дава опция да изплатиш заема до 9 години по-бързо или доста да намалиш месечната си вноска. Ти решаваш дали да спестиш време или намалиш месечните си заплащания по отношение на настоящата си финансова обстановка.

В същото време, до момента в който спестяванията ти работят за теб, можеш да ги ползваш свободно, когато имаш потребност от тях.

Сега е точният миг

Ако имаш позитивен отговор на въпроса: „ Ще ме устройва ли след 20 години този жилищен заем? “, до 30.06.2021 година можеш да вземеш своя Спестовен жилищен заем с промоционални лихвени условия. Ползвай цифровите канали на банката, с цел да зададеш своите въпроси и да аплайваш бързо и елементарно:  мобилното приложение или новия онлайн център за жилищно кредитиране на Пощенска банка. Попитай EVA за всички стъпки от подготовката, покупката и финансирането на парцела с жилищен заем, без да посещаваш офис на банката.Или се консултирай с специалистите от онлайн центъра посредством видео връзка в комфортно за теб време през целия развой по кандидатстване на Спестовния жилищен заем. Можеш да получиш самостоятелната си оферта, мнението за заем, назначиш пазарната оценка на парцела и да размениш всички нужни документи онлайн, от удобството на дома, офиса, по време на оглед на парцел.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР