Таро картата Дяволът определя събитията и емоциите на днешния 27

...
Таро картата Дяволът определя събитията и емоциите на днешния 27
Коментари Харесай

Карта таро за деня, 27 ноември

Таро картата " Дяволът " дефинира събитията и страстите на днешния 27 ноември.
Арканата въплъщава битката сред Висшето положително и Висшето зло. Злото е неразделна част както от същността на индивида, по този начин и от живота като цяло и тук изборът се прави не към реда, а към хаоса. Индивидуализмът и нежеланието за послушание на международния ред дефинират най-точно тази карта.
Това ни припомня, че нетърпението ще докара до провал на всички проекти и очаквания.
 Подарък съгласно зодията: Какво желаят всички 12 зодии за Коледа? Подарък съгласно зодията: Какво желаят всички 12 зодии за Коледа?
Винаги, когато пристигна време да купуваме дарове за Коледа, много се колебаем на кой какво да вземем и постоянно приятното занятие се прев...
За силата или насладата, предлагани ни от " Дявола ", ще се наложи да заплатим висока цена и персоналната ни независимост ще бъде на първото, което ще би трябвало да жертваме.
В работата тази карта вещае съмнителни инициативи, които могат да завършат зле. Не са изключени измами, неистини, интриги и даже нарушение на професионалната нравственос. Пазете се от подправяне на данни, обири, тъмни покупко-продажби и корупция.
" Дяволът " предвещава и непредвиден неуспех в бизнеса заради нечии интриги или съдбовно съвпадане.

 Какво да чака всяка зодия в ЛЮБОВТА през декември 2020 година Какво да чака всяка зодия в ЛЮБОВТА през декември 2020 година
Декември ще ни посрещне с доста магии, изключително що се отнася до любовта. Зодиите ще имат хубави прекарвания, даже да се появят тру...
Материалното богатство ще е главният проблем през днешния ден. Петнадесетата аркана се демонстрира релативно позитивно в това отношение, обещавайки реализиране на благоденствие, въпреки и най-вероятно това да не се случи по най-честния метод.
" Дяволът " е знак на печалбарство, подкупност, комерсиалност и събиране на такси с рента. Той приказва за концентриране на напъните само върху постигането на материално благосъстояние. Свързва се с огромна жадност за материалното, чисто физическо благоденствие, фиксация върху „ положителния живот “.
" Дяволът " е картата на връзките. Но въздействието му е най-силно при тези, които са склонни да изневерят. При тях желанието и пристрастеността са над разсъдъка.
По отношение на здравето, арканата вещае проблеми в следствие от пристрастявания, неприятни привички, небалансиран метод на живот и самоугаждане.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР