Тържества по повод 100 години от създаването на БФС няма

...
Тържества по повод 100 години от създаването на БФС няма
Коментари Харесай

Няма да има тържества по случай 100 години БФС

Тържества във връзка 100 години от основаването на БФС няма да има, написа " Труд ". Богатата стратегия, по която се работеше повече от година въз основата на националния тим в " Бояна ", пропадна. Причина за провалените проекти са турболентните събития в родния футбол от ноември насам. Преди месец митингът на почитателите по време на дуела с Унгария докара до разтърсвания по високите етажи, а по-късно Борислав Михайлов подаде оставка. Насрочен бе и ексклузивен Конгрес за избор на нов президент, който ще се състои на 15 март.

" Ще има тържества, ще поканим всички европейски федерации и огромни шефове във футбола - разкри Михайлов през септември. - Хубаво е да има и един мач, само че това зависи от самата дата по кое време ще го създадем и да бъде съчетано с дата на ФИФА, с цел да можем да намерим тим от подобен сан. "

Очакваше се сред 16 и 18 декември у нас да дойдат представители на футболните федерации на Италия, Германия, Франция и други водещи сили, както и шефове от ФИФА и УЕФА. Бе плануван и мач с ветераните на Италия, в който да се включат огромни имена от предишното на " адзурите ". В последна сметка вековният празник на футболния ни съюз ще мине с ново лого и книга с историята на футбола у нас.
 БФС прави съществени промени за идващия сезон
БФС прави съществени промени за идващия сезон

Свързани са с юношеските групи
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР