Търгуващият“ с криптовалути хамстер, известен като Mr. Goxx, е починал.

...
Търгуващият“ с криптовалути хамстер, известен като Mr. Goxx, е починал.
Коментари Харесай

Хамстерът, „търгуващ“ с криптовалути, е починал по неясни причини

„ Търгуващият “ с криптовалути хамстер, прочут като Mr. Goxx, е умрял. Причините за гибелта му за момента са неразбираеми.

„ Страхувахме се от този ден като никой различен и сме в действителност шокирани, че се случи тъкмо в този момент “, споделиха притежателите на хамстера в Twitter. „ С дълбока тъга би трябвало да обявим загубата на нашия обичан окосмен другар. “

Това е печален ден както за феновете на хамстери, по този начин и за запалените по криптовалути консуматори.

" Mr. Goxx донесе наслада на хората по целия свят и ни подсети да не одобряваме живота прекомерно насериозно “, написа консуматор в обществената мрежа. „ Той хвърли светлина върху тъмните ни моменти на пандемия, инфлация и доста типове проблеми “.

Смъртта е пристигнала „ от нищото “, описват притежателите на домашния любим. През уикенда известният гризач е отказвал да се храни и е „ задремал умерено в понеделник сутринта “, споделят още те.

Хамстерът стана прочут след пазаруването и продажбата на криптовалути, като тичаше в колелото си и се плъзгаше през „ тунелите за решения “, направени в клетката му. Дори основният изпълнителен шеф на Tesla Илон Мъск бе впечатлен от него.

Още вести от света на технологиите четете тук!
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР