Търговците ни правят на луди мисирки! - така българин определи

...
Търговците ни правят на луди мисирки! - така българин определи
Коментари Харесай

Българин: Търговците ни правят на луди мисирки! 

" Търговците ни вършат на луди мисирки! " - по този начин българин дефинира преживелица в огромен супермаркет, видя Sofia24.bg . Ето какво написа мъжът в обществената мрежа Фейсбук:

" Докато лудите се налудуват, в тази наша държавица, борейки се за кокъла наименуван " парламент ", търговците ни вършат на луди мисирки...

Днес от Кауфланд, в опит да си купя промоционална " Лаваца ", годна до през днешния ден...

Открийте разликите... Добре, че ревизирах - и годна е остарялата от септември цена, която необичайно за какво към момента си беше на щанда и то с промоетикет... Купувай народе по етикети, само че плащай колкото ти вземат... Лявата цена е 1 пакет - дясната е за два пакета... Смятай си! ", написа мъжът онлайн.

От етикетите излиза наяве, че за 1 опаковка кафе от 250 гр. на промоция ще платим 4,49 лева Промоцията е годна от 10 октомври, само че мъчно се чете от фотографията на коя дата завършва.

На втория етикет написа, че 2 опаковки от същото кафе се продават на промоция за сумата от 13,99 лева Мъжът отбелязва в обявата си, че втората промоция е и изтекла, като ясно се вижда от етикета, че крайната дата е 19.09.2022 г. 

На процедура излиза, че в случай че не четем ситния шрифт и не се загледаме в етикетите - не знаем какъв брой тъкмо ще платим на касата. Коментарите оставяме на вас, нашите читатели. 

Ако вие желаете да подадете сигнал, или просто да ни разкажете нещо забавно, можете да го извършите на имейл: [email protected] или на формалната ни Facebook страница - Sofia24.bg.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР