Търговската верига се нареди в Топ 10 на най-големите компании

...
Търговската верига се нареди в Топ 10 на най-големите компании
Коментари Харесай

Kaufland България е най-успешната компания в сектора за модерна търговия

Търговската верига се подреди в Топ 10 на най-големите компании у нас съгласно класацията К100 и затвърди позицията си на ритейл водач

Kaufland България е най-успешната компания в бранша за съвременна търговия. Това демонстрира влиятелната ранглиста K100: Най-големите компании в България, която тази година подрежда ритейлъра в топ 10 измежду всички бизнеси в страната. Създадената от вестник „ Капитал “ ранглиста се организира за 13-и път, като главен аршин в нея е общият размер на приходите за миналата година.

Kaufland затвърди позицията си на най-успешната и динамично разрастваща се компания в бранша за съвременна търговия за поредна година. Веригата още веднъж е и в Топ 10 на най-големите компании в страната с годишни доходи от близо 1.9 милиарда лв. и растеж от 8.81% за 2021 година, по отношение на миналата година.

„ В Kaufland България одобряваме дългогодишната си лидерска позиция като отговорност към чиновниците, към клиентите и към обществото като цяло. Успяваме да затвърждаваме водещата си роля в извънредно динамичния бранш на модерната търговия, тъй като имаме визия за развиване и добър и стимулиран екип. Смели сме и работим със пристрастеност. Нашата компания не стопира да се развива и да потвърждава, че да си водач не значи единствено да имаш мащаб и оборот. За да си водач през днешния ден би трябвало да бъдеш новаторски и самоуверен в готовността си всекидневно да надскачаш себе си и с това да чертаеш нови трендове за целия отрасъл “, сподели основният изпълнителен шеф на компанията Иван Чернев в коментар на резултатите от класацията К100.

Освен водач в бранша на търговията, Kaufland е и един от най-големите работодатели в страната с екип от близо 6 500 чиновници. Към днешна дата компанията разполага с 62 хипермаркета в 35 града. От старта си през 2006 година в България до през днешния ден Kaufland се стреми да подтиква националната и районна стопанска система и инфраструктурата по места с общи вложения от 1,6 милиарда лева Инвестициите на веригата са свързани с основните тематики в дневния й ред: рационализация, създаване на нови обекти и възстановяване на цялостното потребителско изживяване; качество, прохлада и многообразие на продуктите и мощна поддръжка за българските производители; задоволеност за служителите; стабилно бъдеще.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР