Търговище. Кандидатът за кмет на община Антоново Али Алиев се

...
Търговище. Кандидатът за кмет на община Антоново Али Алиев се
Коментари Харесай

Търговище: Кандидатът от ГЕРБ за кмет на Община Антоново Али Алиев се срещна с жителите на село Стеврек

Търговище. Кандидатът за кмет на община Антоново Али Алиев се срещна с жителите на село Стеврек, оповестиха от пресцентъра на ГЕРБ. На срещата участваха националният представител доктор Венка Стоянова и общинските ръководители на Политическа партия ГЕРБ Антоново и Омуртаг Елка Станчева и Митко Стайков.
Али Алиев се срещна с проблемите в селото и показа съществени си цели и цели, които би трябвало да бъдат направени в община Антоново, с цел да се трансформира тя в по-добро място за живот. „ Имаме съществени планове, които сме заложили в нашата стратегия. Такива, които ще осъществим, в случай че ни дадете късмет “, съобщи Алиев. Той бе безапелационен, че като кмет на Антоново ще организира регулярни срещи с жителите на дребните обитаеми места и ще работи в техен интерес.
По-рано денем, Али Алиев извърши уговорката си към жителите на село Длъжка поляна, който пое при визитата си в обитаемото място. Кандидатът за кмет спомага за циментиране на площадката пред чешмата в селото и за полагането на отводнителни тръби.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР