Търговете за продажба на къщи са много разпространени в САЩ,

...
Търговете за продажба на къщи са много разпространени в САЩ,
Коментари Харесай

Мъж си купи къща на сляпо и откри в нея Ferrari

Търговете за продажба на къщи са доста публикувани в Съединени американски щати, само че претендент купувачите нямат право да разхлеждат недвижимата благосъстоятелност детайлно. Те получават единствено съществени данни, като повърхност и брой стаи. Информация за положението на къщата може да се получи единствено при незадълбочено разглеждане извън, оповестява Automedia.

``
реклама

По предписание, на такива търгове се продават най-често иззети поради разнообразни нарушавания къщи. Често е допустимо да се подписа много добра договорка, само че главният риск е, че парцелът се купува на сляпо и е допустимо той да има много окаяно положение. Общо взето тези търгове са си същинска лотария, тъй като никой от купувачите не знае в какво положение е парцелът.

Нов благополучен притежател на къща в Бевърли Хилс, щата Калифорния, обаче, уцелил шестица от тотото. Той спечелил наддаването за парцела, а след покупката разкрил в гаража Ferrari 308 GTS от 1984. Никак не е зле, нали? Разбира се, положението на находката мъчно може да се назова съвършено, само че това вес отново е Ferrari! Освен това, в случай че си затворим очите за няколкото образни повреди отляво и изчезналия челен десен фар, положението на автомобила е положително: моторът работи, а интериорът не е потърпевш доста.

Първоначално притежателят се въодушевил от концепцията да възвърне именитата италианска спортна кола. След това обаче получил преференциална оферта от клуба на притежателите на типичен коли. Те купили остарялото Ferrari, чийто пробег е едвам 48 000 км, постегнали го и го оповестили за продажба крещу 38 000 $. Няма никакво подозрение, че автомобилът бързо ще си откри запалянко, който ще желае да го върне към пълностоен живот.

Между другото се оказало, че къщата преди този момент принадлежала на локално студентско приятелство - постоянно срещано събитие в Съединени американски щати. Тук приказваме освен за учене, само че и за шеметни среднощни празненства с необикновен обсег. Сами може да се досетите на какви неща е станало очевидец това Ferrari.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
``

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР