Таня Боева се завърна ударно на голямата сцена с поредния

...
Таня Боева се завърна ударно на голямата сцена с поредния
Коментари Харесай

Тормоз! Таня Боева заплашвана брутално от мутри!

Таня Боева се завърна стремително на огромната сцена с следващия си шлагер " Час обич ". Запознати с житейските й проблеми изясняват, че песента се е бавила цели 5 години – най-тежкия интервал от живота на звездата. През това време и да желала, нямало по какъв начин да твори, тъй като всекидневието й било цялостно с проблеми. Основният бил по какъв начин да резервира живота си и този на най-близките си от недоброжелатели. 

Певицата признава, че ситуацията било много стресиращо. Страхувала се да върви по улиците, тъй като силоваци я заплашвали с пердах, с слагане на опиати в персоналния й автомобил, гонене, телефонни позвънявания, неочаквани срещи с непознати и какво ли не още.

Заплахите почнали още през 2017 година Тя подала десетки тъжби до органите на реда и след много старания, те стигнали до поръчителя. Таня отказва да назове името му, тъй като не желае да попада още веднъж в разнообразни ръководства на Министерство на вътрешните работи, нито в правосъдна зала, където зад тила си към този момент има десетки каузи. 

" Ситуацията, в която бях сложена не по мое предпочитание, беше извънредно неприятна Благодарение на Бог и моите близки се надявам тези отрицателни страсти да останат обратно. От претърпяното съм си извадила доста поучения и мисля, че в този момент съм по-силна и по- решителна. Мислех, че когато изгубих второто си детенце, това е бил най-тежкият миг в живота ми, че не може нищо по-лошо да ми се случи, само че очевидно съм бъркала. Случиха се доста неща. Жилищата ми в София и Стара Загора бяха разрушени и ограбени. 

Аз бях заплашвана и притискана до стената доста пъти от елементарни мутри, само че и от хора с власт, чиято дума се чува в обществото. Такива неприятни моменти имаше десетки. Заплашваха ме с побой, с похищение, телефонен тормоз. Казано ми беше, че ще слагат опиати в колата ми, с цел да бъда обществено очернена. Разбрах, че е имало разпореждане мои близки да бъдат пребити... Чудех се по какъв начин да опазя себе си, майка си, сина си.

Всички тези неща са разказани в прокуратурата. Ясно е кои са хората, които ми предизвикаха това. Притеснявам се да ги назова, тъй като зная че са извънредно отмъстителни. Те са заели безскрупулни наемници – някои от тях лежат в пандиза за убийства. Представете си какви хора са се занимавали с мен и сина ми цели 5 години.

Трудно ми беше, тъй като в миналото на тези хора съм имала цялостно доверие... Синът ми, за жалост, стана очевидец на всичко и му се наложи да порасне доста бързо. Той е моят воин. Преживя всичко дружно с мен. Възпитавам го да е мъжага, да е заслужен. Не единствено да ми е поддръжка, само че и другар. Той е и моята най-силна мотивация да устоя на целия този призрачен сън ", споделя пред кореспондент на " Уикенд " известната певица.

Таня Боева твърди, че е извънредно щастлива от осъществения план и най-много от  реакцията на публиката. Всекидневно получавала десетки поздравления. Почитателите й я намерили в другите интернет платформи и не пропущали късмет да я заливат с позитивни известия и мнения.

Малцина обаче били осведомени с персоналната й драма. Таня Боева също си дава сметка, че 5 години без нова ария не е на хубаво. Душата й обаче била скована и нямало по какъв начин да се отпусне към творчество. Преди 2 години от този свят си тръгнал й татко й, в отвъдното го последвали още няколко родини, с които певицата била близка. На фона на преследванията, заканите, гибелта във семейството, Таня едвам намерила сили да събере душата си.

Направила го поради сина си Росен и поради всички хора, на които държала. Сред тях имало един специфичен човек, без чиято помощ и поддръжка нямало да бъде жива досега. Неговото име също не желае да разкрива – повода, че той също бил сплашван, преследван и жертва на всякакви дребни и по-едни номера.

Публиката също й липсвала, от нея се зареждала с сила за нови песни. " Не поисквам на никого да живее в подобен пъкъл – да се чудиш по какъв начин да предпазиш околните си, които грам виновност нямат за нищо и даже се чудят, тъй като ги нападат. Заради сина ми бях принудена да сменя града, в който живях 20 години. На новото място се почна с нови офанзиви, душевен тормоз, каузи, които бяха заведени против мен.

Занимавах се с цялата палитра на обществените служби, полицейски следствия. Положителното в тази история е, че изучих правото в нашата страна добре. Това, до което стигнах като заключения, за жалост, не е хубаво. Мисля, че доста от хората, които са се сблъсквали с българското правораздаване, биха споделили същото. Все отново аз имам вяра, че има правдивост и че има Бог, които вижда и знае всичко. Днес не бих се доверила на доста хора, които са били част от предишното ми.

За тези 5 години изгубих близки, изгубих позиции, не пътувах до Америка, а там правех големи турнета. Нямах нито силата, нито времето да създавам и да бъда себе си. Добре, че имаше кой да ме поддържа и че този човек не се огъна, а застана компактно до мен ", разкрива още фолк звездата.

Таня Боева признава, че е щастлива, тъй като в последна сметка колелото на живота още веднъж я е сложило в добра позиция. Оказало се, че нито почитателите, нито сътрудниците й са я не запомнили. Изпълнителката осъществила новия си план благодарение на млад екип от експерти като Александър Попов, Петър Петров, Деян Асенов и Люси Иларионов, който персонално снимал клипа - завръщане към сцената.

Въпреки премеждията, Таня е извънредно щастлива в персонален проект, тъй като усещала любовта по 24 часа в денонощието. Нейното наличие също било движещ претекст за снимането на " Час обич ".

Певицата е безапелационна, че най-пагубното нещо върху индивида е страхът в сложни обстановки. Тя моли дамите да търсят правата си, да не стоят в позицията на жертва и да не разрешават никой по никакъв метод да ги унижава – физически или душевен. Таня била предходна и през този призрачен сън, само че дълго време мълчала – нещо, за което на по-късен стадий съжалявала.

" Да се протяга ръка на майка, на жена, на дете е доста огромен грях. Обикновено по този начин постъпват слабите и страхливите мъже. Истинският мъж би трябвало да е лъв, а не кавгаджия. Аз съм доблестен човек. Гледам да не пребивавам с предишното. В случая по-важно е синът ми да им елементарни, тъй като той стана очевидец на ужасни неща ", издава още Боева.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР