Танцьорките на Lizzo, Ариана Дейвис и Кристъл Уилямс: „Никой не говори, те са уплашени“

...
Две от бившите танцьорки на Lizzo, които съдят поп звездата
Коментари Харесай

Две от бившите танцьорки на Lizzo, които съдят поп звездата за лошо поведение, твърди, че другите се страхуват да говорят.

Ариана Дейвис и Кристъл Уилямс казаха, че са подали иска с надеждата да предотвратят страданието на колегите си.

Г-жа Уилямс каза на CBS, че иска да гарантира, че други танцьори, които работят с Лизо, "не трябва да преминават през същото преживяване".

Лизо и други от нейния екип, които са обвинени, са помолени за коментар.

Певицата все още не е отговорила публично на обвиненията по делото, които тепърва ще бъдат тестван в съда.

Съдебният иск срещу носителя на награди Brit и Grammy включва обвинения в сексуален, религиозен и расов тормоз, дискриминация, нападение и фалшиво лишаване от свобода.< /p>

Г-жа Дейвис и г-жа Уилямс бяха на турне с Лицо - с истинско име Мелиса Джеферсън - след участие в нейното шоу на Amazon Prime, но казват, че впоследствие са били уволнени.

В съдебния иск г-жа Дейвис твърди, че е била притискана да присъства на секс шоута, докато е била на турне в Европа със звездата, въпреки че това е против религиозните й убеждения.

Тя също така твърди, че по-рано тази година Лицо е организирала вечер за танцьорките в стриптийз клуб в Амстердам и каза, че се е почувствала принудена да докосне голите гърди на изпълнителка, докато звездата водеше скандирания на нейното име, докато не го направи.

"Аз съм толкова нова в тази индустрия", каза г-жа Дейвис пред мрежата на CBS. „И това да бъде първото ми преживяване е наистина лудост.“

Тя продължи да казва, че „никой не говори, защото са толкова уплашени за работата си ”, добавяйки: „Бях ужасен за работата си.”

Източник: bbc.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР