Танцьорка на пилон и друга анти-израелска активистка, която се залепи

...
Танцьорка на пилон и друга анти-израелска активистка, която се залепи
Коментари Харесай

2 анти-израелски активисти, които се залепиха за Шесто авеню на Деня на благодарността, избягват наказателни обвинения — единият казва, че биха го направили „отново“

Танцьорка на стълб и друга анти-израелска активистка, която се залепи за Шесто авеню по време Емблематичният церемониал на Деня на благодарността в Манхатън избегна наказателни обвинявания във вторник – като един от тях предизвикателно сподели, че ще бъде задържан още веднъж, в случай че се наложи.

Първоначално Jay Waxse беше обвинен в възпрепятстване на държавната администрация, опозиция при арест и посягане. Вторият обвинен, който беше разпознат в правосъдните документи като Наталия Сколо, само че се показа като Езра, беше изправен пред възпрепятстване на държавната администрация и оказване на опозиция при арест.

Но и двамата в последна сметка се признаха за отговорни по обвиняване в безчинство, нарушаване, а не наказателно обвиняване.

След това им е подредено да „ водят закономерен живот “ и да не бъдат задържани още веднъж в продължение на една година, с цел да поддържат договорката, съгласно стенограми от техните чувания.

В къси изказвания пред съдията и двамата обвин...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР