Танцьорът Калоян почти сигурно ще бъде един от четиримата души,

...
Танцьорът Калоян почти сигурно ще бъде един от четиримата души,
Коментари Харесай

Калоян от „Фермата“ отива на финал?

Танцьорът Калоян съвсем несъмнено ще бъде един от четиримата души, които ще се борят на финала на „ Фермата “. Тази вечер най-младият мъж в хитовото риалити получи непредвиден бонус от напусналата Дарина и предстоящо утвърждение от старите фермери, които си потеглиха.

Юристката уточни Калоян за фермер на седмицата, а Мама Галя, Финци, Майора и Мустафа му дадоха талисман за имунитет. Ветераните влязоха в предаването точно с тази задача – да излъчат един общ претендент, който да бъде предпазен от един двубой в двете най-решаващи седмици преди финала.

Причините, поради които старите фермери показаха Калоян, са, че младежът е работлив, почита баба си и дядо си, не се кара с никого и демонстрира мъдрост, нетипична за своето потомство.

Така любимецът Калоян на процедура получи още две обезпечени седмици във „ Фермата “, в които не може да отиде на двубой. Първата като фермер на седмицата, който дефинира разпоредбите, а втората – предпазен от амулета на ветераните.

„ Ти преди малко стигна до финалната седмица във „ Фермата “ и си на по-малко от ръка до финала “, изясни водещият Андрей на съвсем сигурния първи финалист. Единственият късмет Калоян да не попадне на край е в случай че бъде отхвърлен на едни от последните дуели, които ще се водят вътре във фермата сред всички останали след огромните дуели.

На финала на 17 декември ще забележим четирима души, а Калоян беше последният, който фермерите смятаха за любимец за край. Неочакваната промяна в последните дни и двойната му отбрана с талисман и фермерство озлобиха другите мъже. Приказките, че младият тийн кумир е стигнал до тук с персонални истории и страдание не закъсняха и Калоян беше оплют, че си е пробил път до финала и огромната премия от 100 бона сред капките.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР