Танците на пилон са изкуство, което изисква от неговите артисти

...
Танците на пилон са изкуство, което изисква от неговите артисти
Коментари Харесай

Танц на пилон в детска градина в Китай

Танците на стълб са изкуство, което изисква от неговите актьори да имат изключителна физическа подготовка. Те са акробати, гимнастици и извършват комплицирани и от време на време - доста рискови номера.

Хореографията също е от извънредно значение: най-много да бъде съобразена с аудиторията и мотива.

Не подобен е казусът обаче в детска градина в Шанхай, когато на откриването на новата образователна година в детска градина управлението взема решение да приветства децата, техните фамилии (и може би най-много щастливите татковци) с танц на стълб, в който нищожно облечена танцьорка несъмнено притегля вниманието с танца си.

Видеа с любопитни моменти от хореографията се популяризира в обществените мрежи.

Ето и някои от тях:



Както и:

The principal hung up on my wife when she called after saying it was "international and good exercise "... okay, yeah for adults maybe, but not 3-6 year old kids. pic.twitter.com/OAw8S5ihzX
— Michael Standaert (@mstandaert) September 3, 2018
Възмутени родители са извели децата си от празненството по откриването, а шефът на детската градина се е извинява, като акцентира, че е желал да откри модерно забвление.

Допълва още, че съгласно него децата не гледат на танца като нещо непристойно, а се възхищават на умеенето на някой да наподобява по този начин, като че ли лети.

Въпреки тази обосновка, множеството родители са възмутени и считат, че това не са подобаващи танци за деца сред 3 и 6 години. Което обаче не ги е спряло да снимат цялата стратегия.

Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР