Тандемът Румен - Бойко няма никакво намерение да спира с

...
Тандемът Румен - Бойко няма никакво намерение да спира с
Коментари Харесай

ПЪРВО В ПИК: Радев и Рашков продължават с репресиите - тормозят брутално кмет на ГЕРБ

Тандемът Румен - Бойко няма никакво желание да стопира с против симпатизанти и членове на ГЕРБ, научи ПИК. Акциите на двамата продължиха с цялостна мощ и през днешния ден, като в няколко града са брутално унизени кметове и представители на партията.

Поредната жертва на полицейския тормоз на копоя на Румен е кметът на община Съединение Атанас Балкански. Тази заран няколко коли с цивилни и униформени, дружно с представители на РЗИ са създали щателна инспекция на двата фамилни магазина.
свързани новини81952преди 22 часа95183преди 6 часа
Собственик е жена му Елена Балканска. Екипите са инструктирани да ровят крепко, като са търсели описи с имена и пари. Служителите в магазините пък са принудени да подпишат протоколи.

И тази, както и всички останали акции на Рашков, не е дала резултат, като изпратените на място чиновници не са разкрили нищо.

Припомняме, че през днешния ден водачът на ГЕРБ Бойко Борисов посети град Тетевен, където кметицата от ГЕРБ също описа за брутални репресии против нея преди изборите. В София през днешния ден също се е провела акция против предприемачи и притежатели на търговски обекти, като главната цел на е била заплашване.
свързани новини93195преди 7 часа
В стамболийското село Ново село също е имало акция против притежател на магазин, който е измежду симпатизантите на ГЕРБ. Действията на и подчинените му обаче провокираха сериозен отпор на локалните жители, които блокираха полицейските коли и не разрешиха на чиновниците на Министерство на вътрешните работи да нахлуят в магазина.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР