Тандемът между Юрген Матей и Мено Кох се е превърнал

...
Тандемът между Юрген Матей и Мено Кох се е превърнал
Коментари Харесай

Тандемът Матей-Кох е използван само в 18 процента от шампионатните мачове на ЦСКА

Тандемът сред Юрген Матей и Мено Кох се е трансформирал в нещо като емблема на ЦСКА. Двамата получиха прякора Двете кули, откакто блеснаха със сработеност в отбрана и ужасно показване при статичните положения.

Истината е, че " армейците " са получили единствено 18% от Двете кули, написа " Мач Телеграф ". Матей и Кох са играли дружно 8 цялостни мача в Първа лига от 55 вероятни.
 Вион и Линдсет пред кръгли мачове за ЦСКА
Вион и Линдсет пред кръгли мачове за ЦСКА

Ще играят против Пирин през днешния ден

Реално двамата не могат да се засекат на терена и по този начин отбраната на " алените " да добие нужната непоклатимост, поради неоспоримата класа и на Юрген, и на Мено, тъй като най-малко един от тях е контузен и то не леко.

" Лалетата " могат да играят по едно и също време с екипа на ЦСКА от началото на 2021 година, когато и Кох се причисли към отбора. От тогава е имало опция двамата да бъдат дружно на терена в 55 мача от Първа лига, 18 в Европа, 11 за Купата на България и един за Суперкупата. Това прави общо 80 срещи, а Матей и Кох са били на игрището дружно в единствено 28 от тях. Това прави тъкмо 35 %. От тях " лалетата " са били в 22 дуела дружно от началото до края. Общо 2197 минути, за които тимът е записал 18 победи, 6 загуби и 4 равенства. ЦСКА е вкарал в тях 48 гола и е позволил 18.

Тандемът е надалеч по-солиден мираж, когато става дума за Първа лига. Матей и Кох са били дружно на терена единствено в 8 цялостни мача от 55 вероятни. В още 5 срещи двамата са се засичали в един миг на игрището. Ако го изчислим в минути, от 4950 вероятни - те са били тандем с " алените " екипи в елита в 891 минути. Това прави тъкмо 18%, което е извънредно оскъдна цифра на фона на прозвището Двете кули. За тези общо 13 мача Матей и Кох са извели " армейците " до 7 победи, тимът направил три тъждество, а има и толкоз загуби.
 Специален мач за Саша Илич
Специален мач за Саша Илич

Днес против Пирин
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР