Тандемът Любослав Пенев - Николай Илиев ще атакува президентския пост

...
Тандемът Любослав Пенев - Николай Илиев ще атакува президентския пост
Коментари Харесай

Официално: Пенев и Илиев ще свалят Боби, Ел Голеадор призова Кралев да стои настрана


Тандемът Любослав Пенев - Николай Илиев ще нападна президентския пост в БФС на идния на 16 февруари конгрес, стана публично известно през днешния ден.

Присъствието на някогашния бранител в екипа на Ел Голеадор е огромната изненада. В екипа на Пенев влизат още юристът Радостин Василев, финансистът Любомир Дацов и Атанас Стоилов.

“Вече не сме на дъното. Вече сме на дъното на дъното. Когато бях народен селекционер, споделих, че ще се работи. Ние работихме, само че ръководещите хвърлиха целия този труд в боклука. Футболиният съюз сега е една пирамида обърната надолу. Аз ще я обърна назад.

Готвим план, формиран от три елементи - кратковременен - три години, средносрочен - 7 години и дълготраен - 10 години. Подготвили сме 10-годишна страгегия.

След като се кандидатирах за президент, доста хора започнаха да разясняват. Къде са в този момент тези хора? Нещо не ги виждам. Нека в този момент да се покажат. Странно е, че примерно един тим като ЦСКА към момента не е оповестил кой ще поддържа. На почитателите шапка им смъквам.

Твърдо съм срещу президентите на футболните клубове да вземат участие в Изпълкома на БФС.

Призововам министърът на спорта Красен Кралев да не взима страна, тъй като той съставлява страната. Ще желая от страната един добър сътрудник и нов стадион ", сподели Пенев, който се разгласи за ограничение на броя на чужденците. Той добави, че не знае да е подсилен от ЦСКА, каквито клюки витаеха.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР