Тампа. Голям алигатор се появи на писта в базата на

...
Тампа. Голям алигатор се появи на писта в базата на
Коментари Харесай

ТАСС: Алигатор парализира работата на американска военновъздушна база във Флорида

Тампа. Голям алигатор се появи на писта в базата на американските военновъздушните сили в Тампа, Флорида. За да върнат влечугото назад във водоема, от който е изпълзяло, експертите са употребявали товарач. Това оповестява онлайн изданието Air Force Times, предава съветската осведомителна организация TACC .
" В базата на военновъздушните сили във Флорида бе открит необикновен клиент - алигатор ", отбелязва изданието. Както обясни прессекретарят въз основата, лейтенант Брандън Ханър, влечугото се е промъкнало на летището от водоем, ситуиран наоколо до военния обект.
По време на евакуацията " нито алигаторът, нито някой в ​​базата пострада ", посочи Ханър. За благополучие, добави представителят, случаят се е случил рано заран, тъй че „ алигаторът не представляваше заплаха нито за хората, нито за самолетите “.
Както отбелязва Air Force Times, на летищата по света " са в боязън от парчета от непознати обекти - камъни, болтове или други инцидентни предмети, които могат да се окажат на пистата и да причинят съществени вреди на самолета ". Появата на алигатор на летището е провокирало безпорядък във въздушната база.

Превод и редакция: Тереза Герова
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР