Тъмният цвят за жени на възраст: стилистите не препоръчват! От

...
Тъмният цвят за жени на възраст: стилистите не препоръчват! От
Коментари Харесай

Защо е по-добре възрастните жени да не боядисват косата си тъмно?

Тъмният цвят за дами на възраст: стилистите не предлагат!

От една страна, стилистите упорстват за самостоятелен метод към оцветяването на косата на всяка възраст. Избира се избран колорит, като се вземат поради другите характерности на дамата.

Ако половината от главата ви е сива, тъмните нюанси са противопоказани. Оказва се, че въпросът е освен в това, че светлите цветове са освежаващи, образно по-млади. Леки кичури на възраст – това е практично! Обърнете внимание на Дженифър Анистън.

Така че за какво да изсветлявате?

1. Тъй като светли, наподобяват са по-плътни.

Една от най-неприятните промени, свързани с възрастта, са изтъняването на къдриците. Обемът става по-малко, нишките по-рядко. В зрелост е оптимално да изоставите дългата коса. Качественото оцветяване може да допълниобраза. Когато корените са по-тъмни от нишките, косата е образно по-пухкава.

2. Цвят

Корените на русата коса порастват доста видимо в млада възраст. Но когато има доста сива коса, обстановката е противоположната. А при тъната боядисана коса сивата ще се вижда.

3. Защото можете да изглеждате по-млади.

Пепеляво-сивите нюанси към този момент са в наклонност, само че имайте поради, че никой не боядисва корените на главата в тези тонове.

Тъмните брави акцентират всички недостатъци на лицето, в това число възрастта. Брюнетките и дамите с кафяви коси наподобяват по-възрастни от русокоските – и това не е инцидентно. Стилистите предлагат без значение от количеството сива коса в зрелост да измененията тонана косата. Не е належащо да ставанете русокоска, просто изберете цветове по-светли.

И по този начин, изясняването във възрастта ви разрешава да убиете няколко птици с един камък – изглеждате по-млади, по-рядко отивате при фризьора.

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР