Тъмнината ще свърши, ще има светлина, както казваше едно бау-бауРашков

...
Тъмнината ще свърши, ще има светлина, както казваше едно бау-бауРашков
Коментари Харесай

Пеевски: Рашков има най-малко право да коментира, защото ерата на Рашков е на един мракобесен министър на МВР

Тъмнината ще свърши, ще има светлина, както споделяше едно бау-бау
Рашков има минимум право да разяснява, тъй като ерата на Рашков е на един мракобесен министър на Министерство на вътрешните работи. Нека да мине в зала, в този момент е минало единствено в комисия. Ще разясняваме, откакто мине в пленарна зала, не можем да предрешаваме решенията в зала. Не сме разговаряли за ръководител на комисията за надзор на спецслужбите. Нека го обсъдим с сътрудниците. Това сподели ръководителят на ПГ на Движение за права и свободи Делян Пеевски след присъединяване си в правна комисия, на която бе отнета комисията за надзор на службите от " Възраждане ".

„ Г-н Рашков има минимум право да разяснява, тъй като ерата на Рашков е на един мракобесен министър на Министерство на вътрешните работи, който влачеше хора и ги извличаше от къщите им. Той има да дава отговор на доста въпроси, като да вземем за пример какво стана с неговия градинар и какво се случи с следствията. Българската прокуратура също дължи отговори на обществото ”, разяснява Пеевски.

Пеевски разкритикува и работата на прокуратурата, като по думите му е време държавното обвиняване да стартира да споделя какво прави и по какъв начин си прави работата: „ Имахме мракобесен основен прокурор в предишното, само че в този момент това продължава. Искаме информация и ще зададем въпроси към господин Сарафов и към службите. Почваме да питаме всички въпроси, тъй като всичко би трябвало да е пред очите на хората. Тъмнината ще свърши, ще има светлина, както споделяше едно бау-бау. Къде сме чули имената на Копринков и Ушев. Надявам се да не потулвате имената на касиерите, тъй като гледах особено излъчванията. ”, добави Пеевски.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР