Там в петък се самозапали камион, превозващ лепило за обувки

...
Там в петък се самозапали камион, превозващ лепило за обувки
Коментари Харесай

Опожареният участък на АМ Тракия край Нова Загора още е затворен за ремонт

Там в петък се самозапали камион, пренасящ лепило за обувки за Турция, а от високите температури пострада част от асфалтовата настилка в сектора, ограничаващата мантинела и близка до пътя равнища.

Според шефа на Областното пътно ръководство в Сливен инж. Митко Иванов към този момент е приключено асфалтирането на спешната и дейна лента, предава.

Днес стартира, а на следващия ден се чака да приключи преасфалтирането на изпреварващата лента и прекосяването да бъде освободено.

Двадесет тона лепило са били унищожени при пожара в камиона на автомагистралата, оповестиха от пресцентъра на регионалната полиция в Сливен.

Причината за пожара беше спукана по време на придвижване гума, от чието търкане се възпламени ремаркето. Освен товарът, са унищожени ремаркето и регистрационните табели.

Пожарът е премахнат от два екипа на Регионалната дирекция " Пожарна сигурност и отбрана на популацията " (ПБЗН) в Нова Загора, два екипа на Районната работа (РС) " ПБЗН " -Сливен и един екип на районен съд " ПБЗН " -Ямбол, прибавя Българска телеграфна агенция.

В дните от 14-и до 17 юли екипи на РД " ПБЗН " в Сливен са се отзовали на 17 сигнала за катастрофи, ликвидирали са 13 пожара, зародили в сухи треви. Няма породени директни вреди.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР