Там, в пещта, при температури от около 1600 градуса по

...
Там, в пещта, при температури от около 1600 градуса по
Коментари Харесай

Обединеното кралство може да бъде в челните редици на зелената индустриална революция с планове за въглеродни клъстери - и ето защо

Там, в пещта, при температури от към 1600 градуса по Целзий, пясъкът се топи и се трансформира в течна река от разтопено стъкло. Това е химическа реакция, която хората са научили преди хиляди години, само че тук в Encirc се прави в голям мащаб.

Само тази фабрика създава два милиарда бутилки и контейнери годишно, число, което е мъчно за обработка, до момента в който не забележите, че включва към 40% от всички бутилки вино, употребявани в Обединеното кралство.

Това включва забележителна част от всички виновност от Новия свят, които консумираме тук, апропо. Най-вече виното от, и идва не авансово бутилирано, а в огромни торби вътре в транспортни контейнери, които по-късно се изпразват в железни казани в Encirc, откъдето се изпомпват в бутилки, създадени тук, в Обединеното кралство.

Това е невероятен уебсайт - място, което споделя доста както за апетита ни към течности (както алкохолни, по този начин и не), и за способността ни да трансформираме суровините в комплицирани артикули.

...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР