Талисманът е предмет, който сами сме избрали и вярваме, че

...
Талисманът е предмет, който сами сме избрали и вярваме, че
Коментари Харесай

Пентаграмът – талисман, който изпълнява желания

Талисманът е предмет, който сами сме избрали и имаме вяра, че е кадърен да ни донесе шанс и да ни пази от нежеланото. Все отново има избрана еднозначност, когато приказваме за въздействие на избрани движимости и предмети, които се смятат за талисмани.

От епохи насам четирилистната детелина, ключето, котвата са обикнати знаци като талисмани. Има още някои по-малко известни смисли и предопределения на други предметни облици, които доста хора избират в своята суеверност.

Ако желаете да се осъществен всичките ви стремежи, помогнете си като си вземете пентаграм за амулет. Петолъчката крие много символика в езичните ритуали и окултните науки.

 Пентаграмът – амулет, който извършва стремежи

Носете пентаграм и вярвайте, че неговата мощ ще форсира процеса на сбъдване на ващите стремежи. Той също по този начин пази от “лоши очи ” и би могъл да отпрати злата сила, ориентирана към вас, още веднъж там, откъдето е пристигнала.

Суеверието приказва, че амулет под формата на череп пази притежателя си от гибел. Черепът обаче наложително би трябвало да е сребърен или направен от слонова кост.

Око в триъгълник също служи за амулет, който отпраща отрицателната и зла сила още веднъж там, откъдето е пристигнала. Ако усещате, че някой ви влия зле единствено с наличието си или ви гледа по противен метод, безусловно се сдобийте с подобен знак. Окото в триъгълник може да ви пази от несгоди, злоба и ревнивост.

Ако се притеснявате от урочасване, вземете си гребенче за амулет. Звездата пък е в положение да ви защищити от направени черни вълшебства и негативна сила, изпращана от някого. В суеверните вярвания звездата също по този начин символизира целеустремеността и постоянството на притежателя си.

Искате ли да предпазите дома си от всевъзможни несгоди, които могат да дойдат извън, вземете си метла за амулет. Задължително обаче не си позволявайте да я употребявате с прагматичното й предопределение.

Метлата амулет не трябва да се употребява за почистване, в случай че следваме магическите постолати. За да работи непрекъснато, метлата би трябвало да се подменя с нова всяка година.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР