Талантливият певец Кристиан Костов отново предизвика десетки коментари, след като

...
Талантливият певец Кристиан Костов отново предизвика десетки коментари, след като
Коментари Харесай

Кристиан Костов предизвика вълна от коментари, отново шокира с визия и грим

Талантливият артист Кристиан Костов още веднъж провокира десетки мнения, откакто разгласява в Инстаграм фрагменти от нова фотосесия, а на фотосите се вижда, че той е заложил още веднъж на много провокативен външен тип. Костов, който класира страната ни второ място на Евровизия 2017, не за първи път показва екстравагантните си стайлинг решения, само че този път несъмнено шокира някои хора.

Виж още:

Кристиан несъмнено възбуди публичното мнение, като на фрагмента младият артист е решен със сатенена риза с пъстър принт, грим, а в дългите си коси има вплетено цвете. Върху клепачите му има светлосини сенки, а бузите и скулите са подчертани с червен руж. Към една от фотосите Кристиан е написал, че това са фотоси зад кадър от въпросната фотосесия, само че няма самообладание да покаже финалната версия на фотосите. 

Веднага след публикуването фотосите провокираха лавина от мнения. Едни от тях утвърдиха смелата трансформация с бурни реакции, а други изрекоха откровени рецензии. На друга фотография Костов е с бял и много намачкан тоалет, напомнящ на доста необятно кимоно. Наскоро артистът събра погледите с ексцентричната си визия и измежду минувачи пред Народния спектакъл в София.

Виж още:

Изображение: https://www.instagram.com/kristian_kostov_official/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР