Талантливият нападател на ЦСКА-София Митко Митков беше крайно разочарован от

...
Талантливият нападател на ЦСКА-София Митко Митков беше крайно разочарован от
Коментари Харесай

Митков: Тази загуба трябва да ни мотивира още повече, за да станем шампиони

Талантливият нападател на ЦСКА-София Митко Митков беше извънредно отчаян от отпадането на отбора от Лига Европа. Младокът направи дебют в евротурнирите при провалянето с 0:1 от Зоря (Луганск). 19-годишният футболист влезе след почивката, само че негов страховит удар беше избавен от Шевченко.

" Разочарованието е голямо. Очаквахме да вземем успеха. Видяхте, че не ни дадоха дузпа, по-късно пристигна аленият картон и стана доста мъчно. Очаквахме да победим. Имахме такава настройка. На полувремето ми споделиха да затоплям по-бързо. Притесних се малко първоначално, само че след първите две-три отигравания се успокоих. Удобно ми е да играя на тази позиция, няма проблем, че съм влезнал на мястото на Евандро.
Тръпката е по-голяма, по-бързо се играе в Европа, само че нямам подобен опит, с цел да дефинира каква е разликата. Пред треньора всички се трудим, той взема решение кой да играе. Не имам вяра, че ще са положителни нещата в съблекалнята, откакто сме изгубили. Колективът е добър, след тази загуба би трябвало да се мотивираме още повече и да станем първенци ", разяснява Митков след мача пред BTV. Лига Европа 3 кръг, четвъртък 15 август  Заря Луганск 1:0краен резулат  ЦСКА-София
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР