Талантливите певици Алекс и Влади, които прекрачиха прага на къщата

...
Талантливите певици Алекс и Влади, които прекрачиха прага на къщата
Коментари Харесай

Алекс и Влади с ромска жилка

Талантливите певици Алекс и Влади, които прекрачиха прага на къщата на ВИП Брадър, произлизат от ромско семейство, научи HotArena.

Сестрите в никакъв случай не са криели този факт, разкриват техни близки. Фенове на ВИП Брадър обаче считат, че те са с африкански корени, поради мургавия цвят на кожата. „ Да си вървят в Нигерия! Не ги познаваме. Искаме си Николета! Кога Лозанова ще влезе в къщата? “, питат трескаво фенове на Ни Ло. Така или другояче влизането на Лозанова най-вероятно ще се случи, само че на по-късен стадий на шоуто.

Факт е, че Алекс и Влади не са доста известни за необятната аудитория. Двете обаче са разпознаваеми в музикалните среди и са уважавани от доста известни реализатори. На огромната сцена те изгряха преди няколко години с присъединяване си в Х Фактор. Александра и Владислава се занимават с музика още от дребни. 21-годишните девойки са учили в Националното музикално учебно заведение „ Любомир Пипков “. Там учат национално пеене, а след това се трансферират в паралелката „ Поп и джаз “. В момента са студентки в Нов български университет в класа на музикалния възпитател Етиен Леви, написа „ България през днешния ден ".
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР