Талантливата Елена Василева от пловдивската школа Арт Войс Център спечели

...
Талантливата Елена Василева от пловдивската школа Арт Войс Център спечели
Коментари Харесай

Талантиво дете от пловдивска музикална школа победи в специалното издание на “Като две капки вода“

Талантливата Елена Василева от пловдивската школа „ Арт Войс Център ” завоюва благотворителното издание на „ Като две капки вода за всяко дете ” взаимно с UNICEF.  Само на 11 години асеновградчанката бе заслужен сътрудник на певицата ДесиСлава, с която построиха незабравими облици в трите вечери на формата – първо изпяха „ Притури се планината ", преобразени като Стефка Съботинова, след това просълзиха всички с баладата на Ищар „ Horchat Hai Caliptus ”, а на финала извършиха една от най-красивите песни на Шер “Believe ”.  Ели и ДесиСлава бяха измежду най-харесваните и подкрепяни реализатори. Те завоюваха с помощта на високата поддръжка на феновете, които гласоподаваха благотворително за идеята на деца в потребност. Първата вечер успеха бе за Тити Папазов и Васко. Във втората първото място бе за Деси и Елена, а третата, която бе и с тройна стойност при подреждането – завоюваха Маги Джанаварова и Боги.
Прочетете още
В последна сметка гласуването на феновете отреди първото място на надареното дете от „ Арт Войс Център ”.

Това не е първото съществено самопризнание за Елена. Тя стана фаворитка на феновете в плана „ Нова звезда " на „ Шоуто на Слави " преди няколко години. Оттогава насам има десетки участия в тв излъчвания и фестивали. Нейното осъществяване на „ Кой уши байрака " събра над 1,5 млн. гледания в обществените мрежи. 



Пловдивската школа „ Арт Войс Център ", учредена от музикалния възпитател Руми Иванова през 2014 година, се наложи като пример за вокално майсторство и люлка на гении, които печелят известност и у нас и в чужбина. Децата на „ Арт Войс Център " непроменяемо са измежду най-награждаваните на състезанията по пеене в страната и Европа. Важна част от образованието на децата в „ Арт Войс Център " са редовните  концерти с Биг Бенд Пловдив, които са измежду най-очакваните музикални събития в града, както и двата огромни концерта с Ку-Ку Бенд през 2021 и 2022 година В момента в „ Арт Войс Център " се образоват деца на възраст от 3 до 22 години.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР