Талантите от ДГ Зорница“ в Смолян взеха участие в благотворителен

...
Талантите от ДГ Зорница“ в Смолян взеха участие в благотворителен
Коментари Харесай

Талантите от ДГ „Зорница“ участваха в благотворителен коледен концерт в помощ на майката на техен връстник

Талантите от ДГ „ Зорница “ в Смолян взеха присъединяване в благотворителен коледен концерт под надпис „ Направи положително – подари вяра “.

Децата и родителите създадоха картички и проведоха коледен базар. Средствата от него ще бъдат дарени за лекуването на 43 –годишната Жени, майка на две деца, а едното от децата и е ученик на „ Зорница “.
„ Коледните празници са празници на единството, вярата и топлината. Нека дадем вяра и усмивка на болна майчица на детенце от нашата детска градина, която се нуждае от скъпоструваща интервенция в Съединени американски щати. Нека всички бъдем по- положителни и да вършим добрини. Нека има светлина в домовете ни, вяра в душите ни и деликатност в ръцете ни “. С това обръщение се обърна към гостите, децата и родителите на събитието, директорката на градината Дора Кименова.
Тя уточни, че отиващата си година е била наситена с страсти и работа. Детската градина е постигнала доста и резултатите са забележими. Кименова пожела благословена Коледа, сполучлива, радостна и великодушна Нова година на всички. На сцената във Военния клуб в Смолян се изявиха надарените малчугани, които получиха заслужени овации от публиката. В концерта взе участие и ДМФ „ Ро-войс “ към читалище „ Христо Ботев “-Смолян.
Събитието приключи с празнична заря.
Гост на концерта бе Зоя Цървуланова – основен специалист в Община Смолян.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР