Талантът на Ливърпул Харви Елиът подписа първия си професионален договор

...
Талантът на Ливърпул Харви Елиът подписа първия си професионален договор
Коментари Харесай

Харви Елиът подписа първия си професионален договор с Ливърпул

Талантът на Ливърпул Харви Елиът подписа първия си професионален контракт с клуба, оповестиха от " Анфийлд ". Младежът, който може да играе и като крило, и като нападател, бе притеглен от Фулъм през предишното лято. На 4 април той навърши 17 години, след което към този момент имаше правото да подпише професионален договор. От клуба обаче не оповестиха каква е продължителността на контракта.

" От първия ми ден тук до момента това е едно неописуемо странствуване. Сега към него се прибавя и първият ми професионален контракт, което е сбъдната фантазия за мен и фамилията ми. С неспокойствие чакам да видя какво ще ни донесе бъдещето. Радвам се, че ще мога да давам всичко от себе си за клуба и почитателите ", съобщи Елиът, който записа осем мача за първия тим през този сезон.

Мениджърът на мърсисайдци Юрген Клоп добави: " Брилянти вести, от които съм доста благополучен. Всички знаем неговите качества. Видяхме ги през този сезон както в първия тим, по този начин в отбора до 23 години. Обичам отношението му, ентусиазма му, смелостта му. Обичам това, че има нужното количество футболна убеденост и безсрамие ".
Harvey Elliott has signed his first professional contract with the Reds
— Liverpool FC (Premier League Champions ) (@LFC) July 6, 2020
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР