Таксиметровият шофьор, блъснал възрастна жена на пешеходна пътека в Пловдив,

...
Таксиметровият шофьор, блъснал възрастна жена на пешеходна пътека в Пловдив,
Коментари Харесай

Таксиметровият шофьор, помел жена на пешеходна пътека в Пловдив, избяга от България

Таксиметровият водач, блъснал стара жена на пешеходна пътека в Пловдив, преди 10 дни, е избягал в Сърбия, научи TrafficNews .  Припомняме, че както медията ни заяви преди дни Районият съд в Пловдив го освободи против алегорична гаранция, макар че мъжа опустоши пешеходката и без даже да спре избяга от мястото на случая.  Днес стана ясно, че държавното обвиняване е протестирало стартирането на водача, като е предстояло делото да се гледа пред Окръжния съд на следващия ден. По-рано през днешния ден обаче се схванало, че с цел да избегне правораздаването, мъжът е напуснал рамките на страната. 
Прочетете още
Катастрогата стана на 18 февруари в центъра на Пловдив, а потърпевшата 60-годишна жена прекосявала на пешеходна пътека. Според проверяващи водачът не е понижил скоростта и избягал от местопроизшествието. След това дамата е откарана в болница, където се схваща, че е със строшен таз и фрактура на ръката. 

Видеото, което  TrafficNews  притежава, демонстрира по какъв начин таксито минава през пешеходната пътека без въобще да понижи скоростта, с която се движи, предницата изстрелва пресичащата жена във въздуха, а по-късно тя пада на земята. Жълтата кола, продължава придвижването си със същата скорост и изчезва.В следствие, откакто лидерът на автомобила е открит, справката демонстрира, че 36-годишният мъж е осъждан, а сегашното действие е осъществено в границите на изпитателния период на дадената му присъда за кражба. 

Часове по-късно водачът идва в болничното заведение, с цел да разбере положението на потърпевшата и там е арестуван.

 

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР