Таксиметровите шофьори винаги са били използване като армия за протести,

...
Таксиметровите шофьори винаги са били използване като армия за протести,
Коментари Харесай

Пепи Димитрова: С протести започва смяната на всяка власт

" Таксиметровите водачи постоянно са били потребление като войска за митинги, тъй че нищо изключително. Обикновено по този начин започва процесът по промяна на властта, не е нещо невиждано. 10 години превозвачите бяха от привилегированите в Бъългария " - разяснява митингите в страната Пепи Димитрова по Нова тв.

" Кризата удари всички браншове, през последните седмици виждаме камиони и тирове по жълтите павета. 

Години наред имахме построена тол система, но те отново се договаряха с властта, имаме лаф " бели пари за черни дни ", трябваше да се приготвят за по-дълъг интервал, те желаят 6 месеца да им бъдат намалени " н " на брой заплащания към страната, и аз желая. Аз си пуснах данъчната декларация и ми пристигнаха едни сметки. Ако имаше дата за митинг, да отида и аз да стачкувам, да ми опрости страната моите налози. Прави са, че колкото и пари да взима страната, тя не ги влага добре, което понижава мотивацията ни като жители да си ги плащаме. То постоянно е било по този начин. 

Аз работя от време на време 10-12 и 14 часа и си заплащам всички налози. Има едни групи хора, които непрестанно врещят кой ще ни даде пари от 89-та година насам, а най-тъжното е, че се намира кой да им ги даде. "  
 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР