Таксиметрови шофьори блокираха движението при кръстовището на булевардите Черни връх

...
Таксиметрови шофьори блокираха движението при кръстовището на булевардите Черни връх
Коментари Харесай

Таксиметрови шофьори блокираха бул. "Черни връх" след катастрофата

Таксиметрови водачи блокираха придвижването при кръстовището на булевардите " Черни връх " и " Арсеналски ". По-късно през днешния ден на мястото, където Георги Семерджиев умъртви с автомобила си две девойки, ще има митинг, проведен от жители против несправянето с рецидивистите и корупцията на пътя.

Събралите се непринудено таксиметрови водачи натиснаха клаксоните на автомобиите си. Действията им са предизвикани поради фактът, че Семерджиев удря с колата си и таксиметров автомобил. Сред потърпевшите е 52-годишен водач на такси. За благополучие мъжът е единствено с травма на главата. Прегледан е от екипите на Спешна помощ, само че е отказал хоспитализация. Две млади дами – на 22 и 26 години, обаче умират. Разбитият асансьор на метростанцията към този момент е опакован с железни ограждения.

Предстоят голям брой експертизи, които ще обясняват редица елементи – от скоростта, с която е ръководен автомобила, кръвна проба на арестувания за шофиране под въздействието на алкохол и наркотични субстанции, валидността на свидетелството му за ръководство, издадено в чужбина, сменените регистрационните табели.

Същевременно следствието продължава и в посока установяването на самоличността на негов сателит. На стадия е конкретизирано, че същия ден 36-годишният Семерджиев е направил още едно пътнотранспортно нарушаване. Делото по случая се гледа от Националната следствена работа.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР