Такова нещо не се е случвало в дръжавата - планини

...
Такова нещо не се е случвало в дръжавата - планини
Коментари Харесай

Пеевски потресен: Такова нещо не се е случвало в държавата - планини от кеш и партия на пудела

Такова нещо не се е случвало в дръжавата - планини от кеш и партия на пудела. Това разяснява в коридорите на Народното събрание ръководителят на ПГ на Движение за права и свободи Делян Пеевски във връзка събитията в Министерство на вътрешните работи от последните дни.
 
" Това красиво създание носи пачки към господарите си, които видяхме на фотосите кои са ", добави той.
 
 Живко Коцев, пудел и контрабандистът Димитров Живко Коцев, пудел и контрабандистът Димитров Източник: Афера.бг
" Да видяхте някой от Движение за права и свободи, да видяхте някой от ГЕРБ. Целият хайлайф на ПП-ДБ е на тези фотоси в другарски, да не кажа особени положения, с едни контрабандисти. Такова нещо случвало ли се е? ", попита Пеевски. 
 
 Пудел и пачки с евра Пудел и пачки с евра Източник: Афера.бг
По думите му парите на българските данъкоплатци били откраднати. Пеевски също порица Кирил Петков поради това, че сподели, че се " прибирали мутренските времена ".
 
 Кирил Петков и Стефан Димитров Кирил Петков и Стефан Димитров Източник: Фейсбук
" Това се е случвало по времето на техния финансов министър, техният Министерство на вътрешните работи началник Рашков и цялата тази кохорта, която е меко казано в особена непосредственост, това е нечувано ", съобщи Пеевски.
 
 Бойко Рашков и пудел, носещ пачки с евра Бойко Рашков и пудел, носещ пачки с евра Източник: Афера.бг  Пуделът носи пачки Пуделът носи пачки Източник: Афера.бг
 
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР