Тъкмо оправихме държавата, дойде промяната и ви върна в първи

...
Тъкмо оправихме държавата, дойде промяната и ви върна в първи
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Тъкмо възстановихме държавата и дойде “промяната“

Тъкмо оправихме страната, пристигна " смяната " и ви върна в първи клас. Това сподели водачът на ГЕРБ Бойко Борисов пред актива на партията в Търговище. Заедно с него са и някогашният енергиен министър Теменужка Петкова и водачът на МГЕРБ и Георг Георгиев. " Колкото по-бързо си заминат, толкоз по-добре - вредите ще са по-малки ", сподели още той, като съобщи, че в този момент и да се върне ГЕРБ на власт, вересиите ще би трябвало да ги заплащат всички български жители.

" От казаното от през вчерашния ден от Кирил Петков и Асен Василев открих по неоспорим метод, че в България има две партии - ГЕРБ и Младежкия ГЕРБ. Щом може младежката организацията може да стигне един милион, макар че толкоз са ни гласоподавателите сега. Ако не беше далаверата с машините - толкоз щяха да са ", сподели още Борисов.

Той сподели сравнителни таблици с цените на газта отпреди една година на тази дата в съпоставяне със в този момент. " Ето ви " смяната ". Защо би трябвало да агитирате за ГЕРБ - нито едно от тези неща нямаше да се случат, в случай че ГЕРБ управляваше ", добави още той.

И продължи сравненията с цената на тока от предходната година. " На 4 март 2021 година е било 100,68 лева мгвтч, в този момент е 873,21 лева - 733% разлика. Кой ръководи по-добре? ", сподели още той. И прикани държавното управление да освободи държавния запас, и да оставят горивата на 2 лева.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР