Тъкмо когато си мислехме, че херцогинята на Съсекс няма да

...
Тъкмо когато си мислехме, че херцогинята на Съсекс няма да
Коментари Харесай

Меган Маркъл със смели обувки и в ролята на стилист

Тъкмо когато си мислехме, че херцогинята на Съсекс няма да има обществени изяви скоро, бяха оповестени новите ѝ патронажни задължения, а тя направи изненадваща поява с още по-изненадващ избор на обувки .

Меган Маркъл посети организацията Smart Works в Лондо н, която оказва помощ на безработни дами да развият нужни умения, а херцогинята пое ролята на неин патрон. Там херцогинята оказа помощ на няколко дами да изберат подобаващи облекла.

Вижте още фотоси на Меган Маркъл в ролята на стилист в галерията >>>

Meghan the stylist! pic.twitter.com/cxfOrOl4dw
— Rebecca English (@RE_DailyMail) 10 януари 2019 година
За събитието Меган беше облякла черна рокля по тялото на марката за бременни Hatch и светлобежов шлифер Oscar de la Renta. Най-голямо внимание обаче провокираха обувките Gianvito Rossi с скотски принт, на какъвто тя не е залагала преди, а те се трансфораха в смелия акцент на визията ѝ .

 Меган Маркъл Getty

Междувременно стана ясно какви ще са патронажите на херцогинята оттук насетне. Кралица Елизабет II е упълномощила цели четири такива уговорката на Меган.

Освен организацията Smart Works, те включват Асоциацията на университетите от Обединените народи , защото по думите от изказването на двореца Кенсингтън „ Нейно Кралско Височество е мощен покровител за налично обучение за всички “. Херцогинята на Съсекс ще е ангажирана също с организацията за отбрана на животните Mayhew и Националния спектакъл .

 Меган Маркъл Getty

Вижте още фотоси на Меган Маркъл в ролята на стилист в галерията >>>
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР