Такива са и предпочитанията на Росен Плевнелиев, което вече е

...
Такива са и предпочитанията на Росен Плевнелиев, което вече е
Коментари Харесай

Мистерията Е Разкрита! Вижте Какво Решиха Росен Плевнелиев И Деси Банова За Бебето! То Ще Се Роди В

Такива са и желанията на Росен Плевнелиев, което към този момент е изпитал щастието от това да бъде мъжки баща.

Бившият държавен глава се надява този път ориста да го подари с момиченце.

Преди появяването на новия правоприемник на Плевнелиев, той и обичаната му ще сключат брак. Бъдещата госпожа Плевнелиева към този момент се е спряла на болничното заведение, в което ще роди детето си. И този път тя ще се довери на опита и професионализма на експертите от болница „ Шейново “, където преди 7 години роди дребната Йоанна.

Деси Банова е безапелационна, че ще роди в държавната болница. Тя още веднъж ще се довери на екипа на доктор Велев, към който неведнъж е изказвала удивление.

Само след две седмици русокоската ще се врече във безконечна честност на обичания си. Сватбата им ще бъде в Гърция, където тъкмо преди година пламнаха първите искри сред тях, написа разкрития.ком.

Щастливото събитие ще бъде на 14 май. Изборът на тази дата не е инцидентен. На този ден Росен Плевнелиев навършва 54 години.

Около 200 души ще участват на тържеството. Но единствено кумовете ще бъдат от самото начало до младоженците. Единствено те ще отседнат в имението на Росен Плевнелиев. За останалите си посетители той е наел няколко частни вили и стаи в най-луксозните хотели в региона.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР