Такива процеси се случват във всички нормални държави - да

...
Такива процеси се случват във всички нормални държави - да
Коментари Харесай

Костадинов за Борисов: Не е особено страшно в българските арести


Такива процеси се случват във всички естествени страни - да се уличат висши държавни служители в корупция. Ние от " Възраждане " сме имали много тежки конфликти с прокуратурата и с репресивните органи на властта. В нашата парламентарна група има хора, които са народни представители, само че не престават да са обвинени. Аз съм един от тях. Това сподели пред публицисти в коридорите на Народното събрание ръководителят на ПГ на " Възраждане ".
Всичко по тематиката: Арестът на Бойко Борисов 65
" Имаме и доста народни представители, които са задържани не един път и два пъти, и то тъкмо около митингите. Не е изключително ужасно в българските арести. Аз съм бил задържан неколкократно, имаме наши депутати, които са били в следствения арест – изискванията са положителни, хората там са строги, само че обективни. Така че не мисля, че се е случило нещо кой знае какво ", съобщи Костадинов.

" Трябва да попитаме друго – за какво единствено Борисов? С какво неговият съдружник и съучастник в ръководството Каракачанов е по-различен? Ако сега приказваме, че българската страна е в плачевно положение във връзка с отбранителния си капацитет, кой носи персоналната отговорност за това, че българските въоръжени сили бяха докарани до такова положение? Ако Борисов е почтен, има време да го потвърди в съда ", сподели още.

" Не виждам разлика сред остарелия и новия ГЕРБ ", означи водачът на " Възраждане ". По повод разигралия се скандал през днешния ден в пленарна зала Костадинов уточни: " Театрални подиуми скапаха багра с свада ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР