Takeaway.com разкрива новата версия на емблематичната песен като част от

...
Takeaway.com разкрива новата версия на емблематичната песен като част от
Коментари Харесай

Кой каза...

Takeaway.com разкрива новата версия на емблематичната ария като част от своята 360° акция " Кой сподели? ". Световната суперзвезда Кристина Агилера и изгряващият гений Latto основават нещо ненадейно, съчетавайки хип-хоп и опера. Създадена от McCann London, новата реклама съставлява завръщането на известния режисьор на музикални видеоклипове Dave Meyers, прочут с режисирането на Humble на Kendrick Lamar и Me! на Taylor Swift.
Глобалната платформа за доставка Takeaway.com показва идната глава от своята брандова платформа " Кой сподели? ", привличайки поп иконата Кристина Агилера и изгряващата хип-хоп звезда Latto като лица на последната си световна акция.

За първи път рекламното обръщение на компанията употребява двама реализатори и два разнообразни музикални жанра. Обединявайки вълнуващата хип-хоп сила на Latto с емблематичната гама от оперни вокали на Кристина Агилера, дуетът основава в действителност непредвиден музикален театър, който въплъщава приятната изненада, която клиентите изпитват, когато видят богатия избор и качество на храна, предлагана за доставка на Takeaway.com.

Надграждайки световния триумф на Snoop Dogg и Katy Perry, новата ария продължава да вълнува, забавлява и доставя наслада с изненадващия си образен и музикален свят. Изключителната атмосфера на рекламата показва Takeaway.com в нова светлина, демонстрирайки, че колосът за доставка на храна не просто може да доставя вкусни ястия за вечеря, само че се грижи за всяка ваша потребност, осигурявайки на клиентите си съществени неща като хранителни артикули, само че и изискани ястия като суши и гьоза.
Реклама
Създадена от McCann London, рекламата стартира с Latto и Кристина Агилера, облечени в бароков жанр като кралици на операта, на които се предлага набор от обичаната им Takеaway.com храна, включваща такос, поке купи и прясна тайландска салата, до момента в който куриери и оперни ухажори извършват комплицирана хореография към тях.

Внимателно създадените текстове демонстрират освен гамата от първокласни ястия и хранителни артикули, налични в Takeaway.com, само че също по този начин отразяват повишаването на търсенето на доставка на храна в нетрадиционни моменти, в това число обяд, вечеря и брънч.

Сюзан О`Брайън, вицепрезидент на световния бранд Just Eat Takeaway.com , разяснява: " Snoop Dogg ни оказа помощ да се свържем прочувствено с публиката и да засилим нашето наличие в актуалната просвета, до момента в който работата ни с Katy Perry, която поддържа платформата, изпявайки емблематичната фраза " Кой сподели? ", утвърди Takeaway.com като отговор на всички хранителни стремежи. "

" Тъй като нашият бизнес се уголемява, с цел да предлага все по-голям избор - от обичаната ви храна за у дома от локални заведения за хранене до изискани ястия и съществени хранителни артикули, вярно е да развием нашата креативна формула. Наелектризиращият микс от Кристина Агилера и Latto е освен непредвиден, само че и укрепва посланието, че ще бъдете изумени от селекцията и качеството, предлагани в Takeaway.com. "
Реклама
Продукцията сплотява най-хубавото от промишлеността с новото видео, режисирано от емблематичния деец на музикалните видеоклипове Dave Meyers, индивидът зад Humble на Kendrick Lamar, Me! на Taylor Swift и неотдавна Gorilla за Little Simz. В него има поразителни фрагменти, които достоверно улавят естетиката както на Кристина Агилера, по този начин и на Latto, в един пулсиращ музикален видеосвят с хореография от именития хип-хоп хореограф Hi-Hat, който е работил с хора като Rihanna и Jay Z.

Кристина Агилера споделя: " Толкова доста се забавлявах, комбинирайки разнообразни музикални стилове дружно с моето момиче Latto за Just Eat Takeaway. Прекарахме си прелестно, изпълнени с непрекъснат смях и обич, до момента в който реализирахме този план. По време на дългите снимачни дни стана ясно, че Takeaway.com е същински нужна платформа за храна и извършване на покупки на артикули. "

Latto твърди : " Когато чух за опцията да работя с Just Eat Takeaway, в действителност бях в чужбина на турне, употребявайки приложението! Въобще нямаше потребност да се възнамерявам, изключително поради присъединяване на емблематичната Кристина Агилера. Толкова се забавлявах с тази колаборация и боготворя обстоятелството, че имах опцията да я видя по какъв начин оживява. "

Rob Webster и Alexei Berwitz, изобретателни шефове в McCann London , споделят: " Искахме да внесем детайла на изненада в това рекламно обръщение и с помощта на нашите постоянно смели клиенти и напъните на всички участници тази акция удря непредвидени нотки на всяка крачка - няма метод хип-хопът и операта да се съчетаят, само че за наша огромна наслада и облекчение в действителност реализират тъкмо това. "
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР