Такава катастрофа се очаква да настъпи, че днешните цени, на

...
Такава катастрофа се очаква да настъпи, че днешните цени, на
Коментари Харесай

Митрофанова ни заплаши: Идва такава катастрофа, че днешните цени скоро ще ви се видят като празник 


Такава злополука се чака да настъпи, че днешните цени, на които купувате горива и отопление, ще ви се сторят празнични, заплаши съветският дипломат у нас Елеонора Митрофанова.

Ето какво разяснява тя:

Доброволният отвод от съветските доставки на петрол и газ, готвен от европейските политици ще докара до енергийна злополука. След нея ще загатват днешната ценова рецесия като празник.

"Един елементарен европеец още дълго ще усеща разрушителни последствия от тази нелепост. Ще му стане все по-трудно да пазари, да зарежда колата и да заплати по сметките ", предизвестява посланичката.


Тя изрично отхвърля всевъзможни теории, че Москва цели отприщване на "газова война ".

"Русия доставяше и продължава да доставя енергийни запаси съгласно контрактите в цялостен размер. С оглед на безотговорната финансова политика на страните, покупко-продажбите с съветското "синьо гориво " в този момент ще се правят в рубли. Новият ред на разплащанията се отнася до страните, влизащи в листата на неприятелските за Русия страни, в това число до България ", акцентира още Митрофанова.

Посланичката отделя и особено внимание върху следващото изпъждане на съветски дипломати от българското държавно управление.

"Броят на сътрудниците ни, оповестени за „ личност нон грата ", неприятно изумява с мащаба си. Тази следващата нападателна стъпка я преглеждаме не другояче като ясно обозначеното желание на публична София да се сведе до най-малко целият набор на руско-българските връзки. Този неприятелски демарш в скоро време ще получи съответна оценка и съответна за новия дух на двустранните връзки реакция ", показва още представителката на Москва в София.

Митрофанова приказва и за войната в Украйна, а дейностите в Мариупол окачествява като "освобождаване на града ".

"Спецоперацията се организира с триумф, в строго сходство с авансово одобрените проекти. Нелесно върви освобождението на Мариупол. Националистическият батальон "Азов ", който се разположи тук, не дава опция на искащи да изоставен града по филантропични коридори, разстрелва тези, които се пробват да се измъкнат независимо. Главорезите в действителност се скриват зад хората като зад "жив щит ", гласят още думите на Елеонора Митрофанова.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР