Такава буря в Персийския залив е незапомнена. Проблемът в момента

...
Такава буря в Персийския залив е незапомнена. Проблемът в момента
Коментари Харесай

Такава буря в Дубай не е имало, обяви Силвена Роу по БТВ

Такава стихия в Персийския залив е незапомнена. Проблемът сега е на летището и се състои в това, че има доста хора с изпуснати самолетни връзки. Иначе Дубай е на 90% възобновен.

Това сподели по bTV началник Силвена Роу за потопа, минал преди дни в емирството. Тя изясни, че е съумяла да дойде в арабската страна с 6 часа забавяне на единствения полет, сбъднат след бурята, цитира Варна 24.

" Цялото летище е изсъхнало, само че тук-там има пясък, въздухът е доста пресен след този дъжд. Има затворена автомагистрала, по тази причина няма коли и е доста умерено. По някои улици има изоставени мазерати, ламборгини и какви ли не, които са заседнали по време на наводнението.

Вече централен Дубай е добре, само че в периферията не е по този начин. Но при такава огромна стихия каквато и инфраструктура да има, тя няма да издържи.

Няма метод тази кошмарна стихия да е от засяване на облаци. Вярно е, че засяват, само че по малко и постоянно предизвестяват. Тук се строи с равни покриви, само че в този момент има доста арестувана вода. - очевидно би трябвало да трансформират нещо. Аз съм от 10 година в Дубай и чувствам смяна в климата ", добави началник Роу.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР