Такъв тип събития са ежеседмично. Не сме действали през нощта,

...
Такъв тип събития са ежеседмично. Не сме действали през нощта,
Коментари Харесай

Тагарев за дрона край Тюленово: Такива неща се случват ежеседмично

" Такъв вид събития са ежеседмично. Не сме работили през нощта, тъй като не е имало потребност, това ще докара единствено до риск за екипа, който работи по случая. Нямаме информация какъв брой време е седял там и по какъв начин се е появил. Не ми е докладвано нашата система за Противовъздушна отбрана да е видяла подобен обект " - по този начин министърът на защитата Тодор Тагарев разяснява откритият край Тюленово дрон.

На този стадий е мъчно е да се дефинира от Русия или от Украйна е пристигнал дронът.

" От фотосите ясно се вижда, че е прикрепена мина, която се изстрелва от минохвъргач и летящото тяло, което я носи, е дрон “. Това сподели извънредно пред Би Ти Ви военният специалист Йордан Божилов за дрона с взривно устройство.

По думите му е мъчно да се дефинира от коя от двете воюващи страни е пристигнал – от Русия или от Украйна. Той подсети, че и двете страни употребяват всеобщо дронове.

" Знаете, че Русия бомбардира главно с дронове гражданската инфраструктура. Украйина също употребява дронове – за разузнаване и за нанасяне на удраи ", разяснява още Божилов.

Според него това е подведен летателен уред – не е имало предумисъл той да стигне до България. Той подсети, че с. Тюленово е на към 500 км от Одеса.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР