Такъв разлив би приличал на Мексиканския залив и би причинил

...
Такъв разлив би приличал на Мексиканския залив и би причинил
Коментари Харесай

Манолова: От Държавния резерв са източени 100 тона гориво, но се твърди, че е разлив

Такъв разлив би приличал на Мексиканския залив и би предизвикал екологична злополука, изясни Манолова

Шокирана съм! На съвещание на Комисията по проверката стана ясно, че от Държавния запас са източени 100 тона гориво и се твърди, че това е разлив. Такъв разлив би приличал на Мексиканския залив и би предизвикал екологична злополука, в случай че се е случил. Където и да се бръкне в държавните сдружения, се случват обири за милиони. Където и да се пипне след ГЕРБ, ситуацията е „ след мен и потоп ".

Това съобщи ръководителят на парламентарната група „ Изправи се БГ! Ние идваме! " Мая Манолова в предаването „ Още от деня " по Българска национална телевизия през днешния ден по отношение на обсъждан от Комисията по проверката сигнал.

Преди това изслушахме новото управление на „ Автомагистрали " ЕАД. Те са в потрес, тъй като в случай че сдружението продължи да извършва контракти с нарушавания за милиарди левове, те ще отидат в пандиза, добави Манолова и уточни, че на идващото съвещание, във вторник, Комисията по проверката ще продължи да преглежда Държавния запас и ще прегледа „ златния мочур " при Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Капитан Андреево ".

Манолова акцентира, че „ Изправи се БГ! Ние идваме! " ще постави всички старания да се сформира държавно управление, без значение кой ще получи третия мандат. Ние не желаем министерски постове, властови позиции и парцелиране на властта. Искаме хората да получат непоклатимост и успокоение от честен постоянен кабинет с потвърдени специалисти и служебни министри, съобщи тя.

За нас е механически въпрос кой ще получи третия мандат, тъй като той може да бъде сполучлив само и единствено в случай че „ ИТН " се върнат в договарянията. Ако третият мандат бъде даден на нашата парламентарна група, ние ще го дадем на Има Такъв Народ, с цел да имат нов късмет да сформират държавно управление. Кабинет е вероятен единствено в случай че партията на Слави Трифонов се включи в неговото съставяне. Почтено е те да посочат премиера и главните министри, тъй като са първа политическа мощ, сподели още Манолова.

Между първо и второ четене на актуализацията на бюджета „ Изправи се БГ! Ние идваме! " ще направи свои оферти за поддръжка на медиците, компаниите и самоосигуряващите се лица, пенсионерите, младите фамилии, Гранична полиция, горските и хората, които гасят пожарите, фермерите. Очакванията да подкрепим българските семейства са към актуализацията на бюджета и ние ще я подкрепим на първо четене. Ще има 2 милиарда лева повече в хазната тази година, само че служебното държавно управление е с „ вързани ръце ", в случай че няма актуализация на бюджета, изясни Манолова и добави, че ще предложи минимална пенсия 369 лева за всички пенсионери.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР