Тъкър Карлсън призова канадците да обърнат внимание на лошото отношение

...
Тъкър Карлсън призова канадците да обърнат внимание на лошото отношение
Коментари Харесай

Тъкър Карлсън: Всичко, което казват, че е в името на обществената сигурност, всъщност е евфемизъм за краен фашизъм *

Тъкър Карлсън прикани канадците да извърнат внимание на неприятното отношение към християните, уточнявайки: Вашите водачи ви малтретират.

Карлсън назова Джъстин Трюдо „ чудноват министър председател, който постоянно се преоблича “

Бившият водещ на Fox News Тъкър Карлсън прикани канадците да извърнат внимание на отношението към християните в страната им от страна на властващите, някои от които съгласно него прокарват  под прикритието на .

В две речи, произнесени в сряда в претъпкани зали на Калгари и Едмънтън, провинция Албърта, Карлсън провокира канадските политически водачи и изключително министър-председателя Джъстин Трюдо, който разказа като 

По време на 20-минутна тирада пред към 4000 души в TELUS Convention Centre в Калгари Карлсън сподели, че изпитва благосклонности към канадците, защото някои от предците му са се заселили в Нова Скотия, само че счита, че политическото управление на страната заслужава насмешки и укори канадците, че не се опълчват задоволително на налаганите им тоталитарни импулси.

„  каза Карлсън. Като удостоверение, че канадските управляващи презират личния си народ, той уточни политики като декриминализиране на твърдите опиати в прилежащата на Алберта провинция Британска Колумбия, законите за транссексуалната еднаквост на децата, статистиката за възходящо финансиране от държавното управление на евтаназията.

Карлсън приключи словото си, като прикани аудиторията да 

Карлсън направлява всеки, който не е склонен с тези заповеди, да изясни за какво се опълчва.  [опрощаване]  [християнската],  каза той.



Карлсън жигосах опожарените или поругани през последните години 96 канадски църкви, което Трюдо осъжда като , само че в същото време било , съгласно изказвания, че в дворовете на католически учебни заведения били открити всеобщи гробове на деца от коренното население. Следващите разкопки обаче не откриват доказателства за човешки остатъци на тези места, сочи New York Post.

 уточни Карлсън.

Карлсън също се базира и на вкараните в пандиза по време на пандемията от COVID-19 християнските пастори, множеството от които са от провинция Албърта.

, добави той.

Пастор Джеймс Коутс е първият духовник, задържан при започване на 2021 година за това, че оставил църквата си в Едмънтън отворена, в прорез с държавните разпоредби по време на пандемията. Пасторът прекара един месец в пандиза, откакто призори полицията нахлува в неговата черква GraceLife и я барикадира с няколко огради.

Пастор Тим Стивънс от Калгари също е вкаран в пандиза, откакто полицейски хеликоптер открива конгрегацията му навън през юни 2021 година Полицията го арестува в дома му, до момента в който дребните му деца ридаят. Това провокира сенатора Джош Хоули – републиканец от щата Монтана, да изрази възмущението си в писмо до Комисията на Съединени американски щати по интернационална религиозна независимост.

Пастор Артур Павловски също влезе в интернационалните заглавия през 2021 година, когато със мощ изгони полицията и здравните управляващи от своята конгрегация „ Пещерата на Адулам “ в Калгари. След това той неведнъж бе задържан: 51 дни прекара в пандиза и още веднъж през февруари 2022 година, когато изнася проповед и отслужва молебен пред водачите на камиони, блокирали границата сред Съединени американски щати и Канада.

Карлсън прикани публиката да се замисли за последствията от дейностите на управляващите, които  дори упорстват за увеличение на беззаконието.

* Заглавието е на редакцията

Превод: доктор Радко Ханджиев

Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР