Тъкър Карлсън, един от най-гледаните телевизионни водещи в САЩ, обяви

...
Тъкър Карлсън, един от най-гледаните телевизионни водещи в САЩ, обяви
Коментари Харесай

Георги Марков за богатствата на Джо от средната класа и за разследващия журналист Христо Грозев

Тъкър Карлсън, един от най-гледаните телевизионни водещи в Съединени американски щати, разгласи по Fox News, че стартира журналистическо следствие на президента Байдън и сина му Хънтър за противозаконен бизнес в Украйна.

Стана ясно, че и в България имало проверяващ публицист международник . Ами, свърши ли снежната стихия в Америка, да хваща самолета за Щатите и да проверява и той! Сега му е майката!

Новата Камара на представителите в Съединени американски щати стартира също следствие след 3-ти януари.

Странно е, че в CNN няма камери в Киев. Спомням си, че 2014-та отразяваха непрекъснато Майдана. Дори онлайн, демонстрираха по какъв начин наетите от Сорос грузински снайперисти убиваха и протестиращи, и сили на реда. Сега никакъв кадър от украинската столица - по какъв начин живеят клетите украинци?! На ярко или на мрачно, с вода или без вода, в къщи или в метрото. Да ги чуем: съгласни ли са за пердах до последния украинец и прочие

Сорос Тв - Нова и БТВ, да дадат една камера на нашия интернационален разследвач, да забележим и чуем журналистическия му гений - каква е хавата с войната. Само Зеленски слушаме и гледаме, но въпреки всичко не е определен със 100%, може да има и други отзиви.



Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР