Така, в шеговит тон, преминават много официални събития, но дори

...
Така, в шеговит тон, преминават много официални събития, но дори
Коментари Харесай

Премиерът на Канада изнася лекция за квантовите компютри, нашият цъка футбол, а президентът ни виси от лостове


Така, в закачлив звук, минават доста публични събития, само че даже по шегите можете да си дадете сметка за равнището на хората, които взимат съдбоносните решения в страната - всеки изпъква с каквото може - кой със спортни умения, кой с поомекнали, само че към момента работещи мускули... кой с мозък, като министър председателят на Канада да вземем за пример.

Преди време на конференция публицист го пита " Щях да ви помоля да обясните квантовите компютри, само че... по кое време очаквате канадската мисия срещу Ислямска страна да стартира още веднъж? И нищо ли не вършим в това време? ".

Изненадващо обаче Трюдо стартира да дава отговор на въпроса за квантовите компютри: " Добре, доста просто. Нормалните компютри работят с... ", сподели той, само че публиката го прекъсва с овации. Канадският министър председател обаче продължава с обяснението си.

" Не, не, не ме прекъсвайте. Когато излезете от тук, ще знаете повече ", сподели той и продължи: " Не, някои от вас ще знаят доста по-малко за квантовите компютри ", визирайки студентите в залата.

" Обикновените компютри работят по този начин - или има ток по жицата, или не - 1 или 0, те са двоични системи. Това, което разрешава квантовото положение, е в един обичай да се събере доста по-комплексна информация. Обикновеният компютърен обичай е или 1, или 0, включен или изключен. Квантовият компютър може да бъде доста по-комплексен, тъй като нещата могат да бъдат по едно и също време парченце и вълна, и несигурността към квантовите положения ни разрешава да вкараме доста повече информация в по-малък компютър. Така че това е вълнуващото за квантовите компютри ", изяснява канадският министър председател.

Лошото е, че българският гласоподавател очевидно избира политиците, които избира, да не изпъкват с високи знания и обучение,а се захласва по други неща.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР